Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ze zeggen wel eens: je moet stoppen op je hoogtepunt"

Colors@Home Werkema sluit na 43 jaar

"Na 43 jaar een begrip te zijn geweest in Deventer komt er een einde aan Colors@Home Werkema." Dat meldt eigenaar Rieks Werkema op LinkedIn. Zijn winkel was te vinden op de hoek Zandpoort/Boterstraat.

"Ze zeggen wel eens: je moet stoppen op je hoogtepunt", gaat Rieks (foto) verder. "Het is heel erg druk, wij hebben afgelopen jaar meer klanten gehad dan ooit tevoren. Dit doen we nog steeds met een klein team, wat ook kleiner wordt in verband met de pensionering van onze collega Wim. Wij zouden ooit een dagje minder willen werken, maar met de schaarste op de arbeidsmarkt is er niet zomaar een nieuwe stoffeerder in dienst en moeten wij juist meer werken. Tot dat er op een moment een mogelijkheid was om ons pand te kunnen verkopen. Gaan wij elders verder weer opnieuw beginnen? Nee, het is juist de tijd om af te bouwen en naar de toekomst te kijken, maar vooral naar je zelf te luisteren. Na 43 jaar nemen wij - Rieks, Cilia en Wesley -afscheid van het pand en de winkel", aldus Rieks Werkema.

Publicatiedatum: