Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Klanten voelen zich zwaar belazerd

Eigenaar meubelbedrijf met noorderzon vertrokken

'ABC ik kap ermee!'. Dat schoolpleinversje kent de eigenaar van meubelbedrijf XYZ uit Maarssen als geen ander. Sinds een aantal weken is hij onvindbaar voor zijn klanten. Daardoor voelen tientallen inwoners van Stichtse Vecht en de Utrechtse wijk Zuilen zich gedupeerd. Ze vrezen voor honderden euro's het schip in te gaan en hebben aangifte gedaan.


Op 11 februari jl. werd het meubelbedrijf failliet verklaard.

Volgens het Algemeen Dagblad voelen de klanten zich zwaar belazerd. 'En trekken aan de bel omdat de eigenaar, een 48-jarige Culemborger, zijn zaak failliet heeft laten verklaren, maar ondertussen wel een poging doet om in Beesd opnieuw te starten. Wie het spoor van de ondernemer volgt, komt vergelijkbare faillissementen tegen in Culemborg, Vlaardingen, Schiedam en Ridderkerk. En steeds begint hij weer ergens anders opnieuw', meldt de krant.

Het AD weet verder dat 37 gedupeerden (vooral ouderen) zich hebben verenigd. Gezamenlijk hebben ze tussen de 30.000 en 50.000 euro schade geleden, en doen aangifte tegen de Culemborger in de hoop in elk geval hun geld terug te krijgen.'

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven