Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

COREtec presenteert nieuwe collecties aan YEPP, INTR, Headlam en Dersimo

Donderdag 20 februari heeft COREtec de nieuwe collecties Authentics by COREtec en CORetec Stone CERAtouch aan distributeurs en vertegenwoordigers gepresenteerd. Als locatie had de vloerenfabrikant gekozen voor Het Centrum Ronde van Vlaanderen (CRVV), een bezoekers- en belevingscentrum in Oudenaarde. Het event had als thema Authentiek en Steengoed - We have a match. Onder de genodigden waren klanten als YEPP uit België en INTR, Headlam en Dersimo uit Nederland.

Om half 12 werden alle genodigden ontvangen in het Peloton Café voor een lunch. Daarna vond de presentatie Authentics by COREtec plaats, met aansluitend een koffiebuffet. Daarna vond de tweede presentatie plaats, over de collectie COREtec Stone CERAtouch. Om half 4 was het tijd voor een rondleiding door museum onder leiding van de gidsen Nico Mattan en J.M. Wampers. De dag werd besloten met een diner in het Leopold Hotel, dat de genodigden kregen aangeboden door het echtpaar Dossche.

Enthousiast
Jan Dossche, President USFloors Internatonal llc, was na afloop een tevreden man. "De presentaties van COREtec® Stone CERAtouch en de presentatie van “Authentics by COREtec®” werden heel enthousiast onthaald! De vraag naar de nieuwe informatieve displays met stalenborden en foto’s en de vraag naar het nieuwe POS materiaal is zeer groot te noemen. We danken dan ook de mensen van onze distributeurs YEPP, INTR, Headlam en Dersimo voor hun massale aanwezigheid en hun enorme enthousiasme. De resultaten van de afgelopen jaren spreken boekdelen. Het zijn echte waardige ambassadeurs van het merk COREtec®.", aldus Dossche.

Stijn Windels, Marketing Director: "We hebben heel lovende reacties gekregen op de nieuwe displays en het voorgestelde POS materiaal."

Nicolas Cnudde – Key Accountmanager Benelux: "Het event viel enorm in de smaak bij de aanwezige distributeurs uit België en Nederland. De reacties op het event zijn gewoonweg schitterend en smaken naar meer. Het was op de koppen lopen in het Centrum van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde", aldus Nicolas.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven