Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bijna 20.000 vierkante meter meer dan vorig jaar!

Meer exposantenruimte op Cersaie 2020

Nu het aftellen naar Cersaie, de internationale tentoonstelling voor keramische tegels en badkamermeubels, aan de gang is, bereidt de show zich voor op twee grote veranderingen. De eerste is een algemene toename van de tentoonstellingsruimte, waardoor een rationelere vloerindeling en meer aandacht voor de sector van de badkamerinrichting mogelijk wordt. De tweede is een belangrijke stap vooruit in het Open Cersaie-concept, het nieuwe beursformat dat vorig jaar werd gelanceerd.

Na de bouw van de nieuwe hal 37, de grootste overdekte ruimte in het gehele tentoonstellingscentrum die in gebruik wordt genomen voor Cersaie 2020, zal de beschikbare ruimte op de beurs neerkomen op 180.000 vierkante meter, bijna 20.000 vierkante meter meer dan vorig jaar. Deze aanzienlijke toename van de ruimte zal voldoen aan de groeiende eisen van exposerende bedrijven. Na de opening van hallen 28, 29 en 30 op Cersaie 2018, markeert de bouw van deze nieuwe hal de tweede belangrijke stap in het herontwikkelingsproject van het expositiecentrum. Verdere werkzaamheden aan hallen en gemeenschappelijke ruimtes moeten in 2024 worden voltooid.

De opening van de nieuwe hal 37 biedt de mogelijkheid om de tentoonstellingsruimtes in het algemeen te reorganiseren om ervoor te zorgen dat ruimtes met dezelfde productcategorieƫn zich dichter bij elkaar bevinden en om de functionaliteit van het expositiecentrum als geheel te verbeteren. Met name de badkamermeubels zullen een centrale positie innemen bij Cersaie in de vijf hallen 21, 22, 28, 29 en 30, omringd door producenten van keramische tegels, niet-keramische oppervlakken, installatie- en showroommaterialen en kleur- en beglazingsproducenten. Er zullen nog twee andere belangrijke wijzigingen zijn. Ten eerste zal meer dan 41.000 vierkante meter vloeroppervlak worden gewijd aan badkamermeubelbedrijven, wat betekent dat de sector meer dan een kwart van de gehele beursvloer zal innemen. Ten tweede zullen hallen 22 en 30 verschillende sectoren samenbrengen - keramische tegels, badkamerinrichtingen en andere oppervlakken - in overeenstemming met het stimulerende nieuwe Open Cersaie beursconcept.

Cersaie zal in Bologna plaatsvinden van 28 september tot en met 2 oktober 2020.

Publicatiedatum: