Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel Oprey & Beisterveld lanceert nieuwe Home Book met totaaloverzicht indoor collectie

Michel Oprey & Beisterveld natuursteen en keramiek lanceert het nieuwe Home Book voor 2020. In dit boek staat een totaaloverzicht van de indoor collectie. Er zijn veel foto's van toepassingen gebruikt waardoor praktijkvoorbeelden een bron van inspiratie kunnen zijn. Met veel nieuwe natuursteen en keramiek series is een succesvol interieur seizoen gegarandeerd een feit!

The Home Book is enerzijds een balie-exemplaar, waar iedereen in kan bladeren om ideeën op te doen en anderzijds een persoonlijk exemplaar voor alle professionele verkopers, die dagelijks intensief met de collectie in de weer zijn. Het biedt een compleet naslagwerk waarin gemakkelijk op te zoeken is wat Michel Oprey & Beisterveld te bieden heeft en kan als leidraad dienen voor adviesgesprekken met particulieren.

Zelliges, de Interieurtrend van 2020

Een van de nieuwe series uit “The Home Book” is de Zellige. Van origine werden deze tegels vaak gebruikt in Arabische badhuizen, maar tegenwoordig vinden we ze terug in talloze interieurs. Bij het maken van de tegels ontstaan lichte kleurnuances, waardoor geen enkele tegel hetzelfde is. Dit maakt van elke tegel een uniek product dat karakter geeft aan welke ruimte dan ook. Ze passen perfect in een strakke en moderne inrichting, maar misstaan ook zeker niet in een landelijk interieur!

Een Zellige heeft een levendig oppervlak en bevat prachtige kleurnuances. Zelliges worden uiteraard vooral toegepast in badkamers en als spatwand in keukens. Maar als accent in elke wand zorgt het product altijd voor een aangename verrassing. De bewust gekozen imperfecties zorgen voor een bepaalde mate van nonchalance en voor sfeer in iedere denkbare stijl.

Verkrijgbaar bij Michel Oprey & Beisterveld in een uitgebreid pallet aan kleuren, van Blue Gloss tot Vintage White, in formaat 10x10 cm.

Meer informatie:
Michel Oprey & Beisterveld
www.mo-b.nl
info@mo-b.nl

Publicatiedatum: