Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

''Zodat elke tafel in een ruimte herinneringen mag scheppen''

Seuren Tafels beantwoordt vraag vanuit markt met nieuw BUD GET model

Michel Seuren ontwerpt vanuit een basisgedachte dat alles kan en mogelijk is. Dat uit zich in creatieve oplossingen en het gebruik van bijzondere materialen. Zijn tafels zijn uniek en combineren met industrieel design: hard met zacht, robuust met verfijnd. Zijn inspiratie haalt hij uit de wereld om hem heen. 

Naast maatwerk tafels biedt Michel ook de BUD GET serie aan. Dit is geen maatwerk in tegenstelling tot de reguliere collectie. De populaire BUD GET serie is nu uitgebreid met een IV model.


BUD GETIV is het nieuwste model uit de serie.

''De uitbreiding is ontstaan als antwoord op een vraag naar meer maten en andere modellen van de eerdere bestaande modellen van de BUD GET serie. Ondertussen zijn er vier modellen, verschillende afmetingen van rechthoek tot rond. Het is eigenlijk heel organisch verlopen en dat doet het nog steeds. We luisteren naar de vraag van onze klanten en spelen daarop in om samen met hen een collectie neer te zetten, die ons allebei past.''

Met deze collectie willen we naast het maatwerk van Seuren Tafels een collectie maken voor de consument, dat de kwaliteit en expertise van Seuren Tafels bezit, karakter heeft en betaalbaar is voor een grotere doelgroep, zodat onze liefde voor tafels in elke woonkamer of keuken herinneringen mag scheppen!'' vertelt Michel.


De diverse modellen van de BUD GET serie.

Daarnaast is volgens Michel de kracht dat alle tafels uit voorraad leverbaar zijn, in de snelheid van de maatschappij. Dat was zeker wel een vereiste voor de BUD GET serie.

De bladafwerking robuust eiken honing is uit voorraad leverbaar. Op de kleur eiken katoen, zit een levertijd van minimaal 8 weken. Alle modellen, afmetingen en kleuren staan op een geheel vernieuwde website.

Meer informatie:
Seuren Tafels
info@seuren-tafels.nl
www.seuren-tafels.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven