Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Werkwaardig en Ward Wijnant:

"Twisted is resultaat van menselijke hand die de grenzen van staal opzoekt"

Speciaal voor het Amsterdamse label Werkwaardig ontwierp Ward Wijnant de Twisted kandelaar. "Deze kandelaar is een stoere moderne sfeermaker, gemaakt van gedraaide strengen staal. Met de hand! Oké, er komt nog wel een bankwerker aan te pas, maar de authenticiteit spat ervan af. Pure vakmanschap uit India. Twisted is het resultaat wanneer een menselijke hand de grenzen van staal opzoekt. Een concept dat bestaat uit interactie tussen spanning en kracht en daarmee altijd unieke stukken creëert", vertelt een woordvoerder van Werkwaardig. 

De Twisted kandelaar is gemaakt van staal met een poedercoating en is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Geschikt voor drie kaarsen met een diameter van 22 millimeter (regulier).  Verkrijgbaar in mooie heldere kleuren en komt in een toffe verpakking.



Werkwaardig is een Amsterdams design duo, Diederik Dam en Timo Keultjes, die in 2016 samen zijn gaan werken. In hun studio zijn ze continu op zoek naar de combinatie van fun en innovatie en volgens hen ook écht in die volgorde. Ze vinden dat binnen de huidige maatschappij, dat inmiddels een smeltkroes is geworden, gezocht moet worden naar emoties die verbinden. Zij geloven dat dat onder meer kan met producten die een vette knipoog hebben.

Meer informatie:
Werkwaardig
Kattenburgerplein 38-3
1018 KK  Amsterdam
info@werkwaardig.com 
www.werkwaardig.com

Publicatiedatum: