Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vescom introduceert nieuwe patronen in 44 kleuren

Wandbekleding geïnspireerd op gevoel van hout

Vescom introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn geïnspireerd op het gevoel van hout en geven een organische en natuurlijke uitstraling. Sagara, een tijdloze Vescom-basis, wordt opnieuw uitgegeven in maar liefst 44 kleuren.



Organische schorsstructuur met matte uitstraling
Wutai heeft een delicate organische schorsstructuur met een droge matte uitstraling. Bij het ontwikkelen van dit patroon heeft het ontwerpteam van Vescom zich laten inspireren door het natuurlijke gevoel van hout. Wutai is verkrijgbaar in 14 kleuren, van zeer donker verkoold antraciet tot lichte, warme houttinten.

Corvo
Corvo is ook geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van hout. Dit patroon heeft een robuuste structuur en geeft een indrukwekkend driedimensionaal effect op de muur. Dit 'zware' product is volgens Vescom extreem sterk en veerkrachtig, waardoor het geschikt is voor ruimtes die intensief worden gebruikt. De negen gedempte houttinten benadrukken het opmerkelijke gevoel van natuurlijk materiaal.

Het organische en duurzame gevoel van Wutai en Corvo past bij de gordijnstoffen Tay en Tinos. Deze producten verwijzen allemaal naar organische materialen en invloeden uit de natuur, waardoor een  harmonieus effect ontstaat.

Uitgebreid nieuw kleurengamma voor tijdloze basic 
De tijdloze basis Sagara, bekend om de verfijnde weefstructuur, is nu beschikbaar in een nieuw en uitgebreid kleurengamma. Er is keuze uit maar liefst 44 kleuren, waaronder veel neutrale kleuren, zwart, warm grijs en wolwit, evenals tal van eigentijdse tinten groen en geel.

Het materiaal van de vinyl wandbekleding is vlamvertragend, licht- en kleurecht, eenvoudig te installeren en te onderhouden, bestand tegen krassen en stoten en biedt bescherming tegen vlekken en chemicaliën. Bovendien heeft de vinyl wandbekleding van Vescom een ​​lange levensduur van minimaal tien tot 15 jaar.



Meer informatie:
Vescom
Sint Jozefstraat 20
5753 AV Deurne
sales@vescom.com 
www.vescom.com 

Publicatiedatum: