Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

En dit is de Luxaflex Dealer van het Jaar

Luxaflex, specialist in raambekleding, kiest traditiegetrouw in februari de Dealers van het Jaar. Deze titel wordt gegeven aan dealers die de afgelopen maanden hebben uitgeblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.

Inspiration dealer
Bosman Zonwering is al vele jaren een prominent aanwezige speler in de regio Amsterdam. Het bedrijf is uitgeroepen tot Inspiration dealer vanwege het gedreven ondernemerschap, de vakkennis en het onderbouwde advies en klantcontact waarmee men bij Bosman Zonwering de 'technische' Outdoor producten promoot.

Gallery dealer
Aldura Zonwering en Raamdecoratie uit Zwolle is Gallery dealer van het jaar geworden. Naast de goede onderlinge relatie onderscheid Aldura zich op het gebied van promotie, marketing, klantvriendelijkheid en advies.

Vitrona uit Naaldwijk scoort al jaren constant en is nu uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar voor de regio Zuid- en West-Nederland. Vitrona is een familiebedrijf dat in het Westland en omstreken bekend staat vanwege de vakkennis en passie voor zonwering thuis en bij professionele toepassingen.

Outdoor Select dealer
Voorberg Zonwering & Terrasoverkappingen uit Maassluis is uitgeroepen tot Luxaflex Outdoor Select dealer van het jaar voor de regio Zuid- en West-Nederland.

Hanze Zonwering uit Bolsward kreeg deze eer voor Noord- en Oost-Nederland. De onderscheidende winkelpresentaties, de kennis en het vakmanschap en de passie bij beide bedrijven hebben geleid tot deze benoemingen.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 

Publicatiedatum: