Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vancoetsem en Schevenels Project Interieurs slaan de handen in elkaar

Keukens Vancoetsem B.V. heeft vorige maand een akkoord bereikt inzake de overname van de handelsactiviteiten door Schevenels Project Interieurs B.V.

“We zijn zeer verheugd ons levenswerk te kunnen verderzetten samen met het enthousiaste team van Schevenels Project Interieurs", vertelt Peter Vancoetsem. “Onze activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan: waar Vancoetsem zich richt op de residentiële meerwaardezoeker, bestaat het cliënteel van Schevenels Project Interieurs voornamelijk uit de B2B-markt, met name ontwerp en productie van interieurmaatwerk voor de horeca, zorg, kantoor, retail en evenementensector.”

Algemeen directeur van Schevenels Project Interieurs, Rik Walraevens, beaamt de logica: ”Schevenels Project Interieurs was al lang op zoek naar een tweede uitvalsbasis om ons cliënteel in Oost- en West-Vlaanderen nog beter te kunnen bedienen; regio Brugge is dan ook voor ons de perfecte ligging.”

Afgevaardigd bestuurder van de K.W. Groep, Johan Sleebus vervolgt : “het professionalisme en de vakkennis die Peter Vancoetsem en zijn collega’s meebrengen op gebied van keukeninrichting en binnenhuisarchitectuur, past perfect in ons plaatje.

De nieuwe entiteit K.W.Vancoetsem zal onder leiding van Peter Vancoetsem kunnen gebruik maken van de ondersteunende diensten in het hoofdkantoor van Schevenels Project Interieurs te Heusden-Zolder: niet alleen boekhouding, personeelszaken en productie, maar zeker ook marketing en productmanagement zullen ten dienste staan van onze nieuwe uitbreiding. Zo kan Peter zich samen met zijn team vol concentreren op wat ze het liefste doen: uw huis op smaak brengen.”

Peter Vancoetsem besluit enthousiast: “We gaan zeer binnenkort verhuizen met K.W.Vancoetsem naar een splinternieuwe locatie in Brugge: toonzaal, opslag- en productieruimte onder 1 dak. Het wordt een inspiratieruimte, toonaangevend voor de hele Brugse regio en ver daarbuiten. De K.W. Groep heeft een investeringsplan van 1,5 miljoen euro goedgekeurd. Maar het belangrijkste voor ons is dat we ons bestaande Italiaanse en Belgische maatkeuken- en interieuraanbod nog versterken én nu kunnen uitbreiden met de kracht van de groep om totaalverbouwingen aan te kunnen bieden, van afbraakwerk tot schilderwerk. Immers de projectmanagers en alle lokale gespecialiseerde onderaannemers van Schevenels Project Interieurs staan ook ter beschikking van K.W.Vancoetsem. Zo kunnen we nu ook uw huis van A tot Z op smaak brengen.”

Tot de K.W. Groep behoren naast Schevenels Project Interieurs en K.W.Vancoetsem eveneens K.W. te Willebroek, K.W. Van Bladel in Ravels, K.W. Meynen in Mol, en Jean-Paul Doms te Heusden-Zolder. Met een reeds goedgevuld orderboek in alle business units verwacht de groep dit jaar de kaap van 20 miljoen euro te overschrijden, met een 100-tal medewerkers en een 50-tal vaste onderaannemers. Om de groei verder te ondersteunen, plant K.W. dit jaar nog minstens 10 extra medewerkers in dienst te nemen, waarvan 3 in West-Vlaanderen.

Meer informatie:
Keukens Vancoetsem - Schevenels Project Interieurs 
peter@vancoetsem.be 
www.kwvancoetsem.be 
www.schevenels.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven