Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonnelux stuurt 160 B2B-klanten op vakantie

Tijdens een feestelijke uitreiking van Zonnelux Raamdecoratie ontvingen ruim 160 klanten een reischeque. De reis hebben Zonnelux klanten verdiend met de actie Zonnelux brengt je verder.

Zonnelux Raamdecoratie startte deze actie om haar klanten te belonen voor hun enorme inzet. Klanten konden zes categorieën behalen met een ruime keuze aan reisbestemmingen. Van een stedentrip naar Berlijn tot een autovakantie in Europa. En van een week naar de Spaanse Costa’s tot topbestemmingen als Dubai en Miami. Een ruime keuze met voor ieder wat wils.

Maurice van Bladel, directeur Zonnelux: "De reisactie is door onze klanten goed ontvangen en samen hebben we een mooi resultaat behaald. Dat zoveel klanten een mooie reis hebben verdiend is natuurlijk geweldig’". Over een vervolg van de reisactie wordt nagedacht.

Winnaar consumentenreis
Ook consumenten maakten tijdens de reisactie 'Zonnelux brengt je verder' kans op een vakantie voor twee personen naar Dubai. Tijdens de feestelijke uitreiking vond ook de loting voor de consumentenreis plaats. De gelukkige consument ontvangt binnenkort de reischeque uit handen van Zonnelux klant Vanderhaeghe Projects (Zoersel, België).

Meer informatie:
Zonnelux Raamdecoratie BV 
Corridor 4a
5466 RC Veghel
+31 413 367 881
www.zonnelux.nl 
info@zonnelux.nl

 

 

   
 

 

 
 




Publicatiedatum: