Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Prestigieus evenement Frame Awards 2020 is van start gegaan

Verzamelen en voorspellen van toekomstige trends moeten deelnemers verrassen

Met een openingstoespraak door Robert Thiemann (oprichter en directeur) is vanmorgen (woensdag 19 februari) Frame Awards 2020 van start gegaan. Met de visie om de toekomst van ruimtes te verkennen, verwelkomen de Frame Awards ontwerpers en architecten die nieuwsgierig zijn naar de toekomst, vooruitstrevende vernieuwers, bekende namen uit de branche en visionaire merken. Dit vertaalt zich in een twee dagen durend evenement waar de toekomst van ruimtes geëtaleerd wordt door middel van een mooie mix aan lezingen, exposities, workshops en pannel discussies. Experimenteren en het verzamelen en voorspellen van toekomstige trends zijn de hoofdelementen waarmee Frame Awards inzet om de deelnemers te verrassen en te betrekken. Het evenement werkt samen met de Interior Business Association (IBA) en The European Council of Interior Architects (ECIA). 

Cosentino Group is de officiële sponsor van de Frame Awards 2020, een van de meer prestigieuze evenementen wereldwijd op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Het bedrijf zal tijdens dit evemenent aanwezig zijn als officieel exposant, en de kwaliteiten en veelzijdigheid van haar merken Silestone® en Dekton® tonen aan professionals uit de hele wereld. Deze editie vindt plaats op 19 en 20 februari in Amsterdam.

Gezien het doel van het evenement: “Inspiring people through innovate spaces”, mocht Cosentino niet ontbreken, en zal zich als officiële exposant presenteren met haar stand, “Cosentino Space”, waar bezoekers persoonlijk geïnformeerd worden over de innovatieve producten en oplossingen van het bedrijf, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

De Frame Awards, de eerste en enige wedstrijd met een werkelijk holistische aanpak, presenteert dit jaar onder andere professionals uit de sector waaronder Ivy Ross, Google Hardware Design Vice President; Ramona Bronkar Bannayan, MoMA Senior Deputy Director of Exhibitions and Collections; en ontwerpers Daan Lucas, Patrick Frick en Marcel Wanders. Naast lezingen, workshops, exposities, masterclasses en merkbeleving zullen de winnaars van de Frame Awards 2020 tijdens het evenement bekend gemaakt worden.

De Awards identificeren en eren de beste interieurprojecten ter wereld, alsook de mensen achter de projecten. De werken worden beoordeeld door belanghebbenden uit de branche: interieurontwerpers, architecten, retailmerken, hospitality bedrijven, culturele instellingen en onderwijzers. In totaal zullen er 36 awards uitgereikt worden, verdeeld onder Ruimtelijke, Uitvoerende, en Maatschappelijke Awards die het gehele interieurspectrum bestrijken, en speciale Era Awards die de mensen achter de werken in de spotlight zetten.

Meer informatie:
Frame Awards
www.frameawards.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven