Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vermeer VerLICHT betrekt showroom in ETC Design Center Europe

Lichtadviseur Paul Vermeer: "Ook als de lamp niet brandt, zijn de ontwerpen kunst op zich"

Vermeer VerLICHT heeft sinds kort een nieuwe stand in het ETC Design Center Europe op de begane grond op nummer 216a, met de merken Quasar en Terzani. "Beide toonaangevende verlichtingsmerken staan voor prachtig design", laat lichtadviseur Paul Vermeer weten.



Volgens Paul maakt Quasar in Giessen pareltjes van lampen van diverse ontwerpers uit de hele wereld. "Ontwerpers zoals onder andere Jan Pauwels, Daniel Becker, Edward van Vliet, Clemens Rameckers en Arnold van Geuns van Ravage, Ralf Frickel, Sybille van Gammeren, Malika Novi", somt hij op. "Quasar is daarmee een Nederlands kwaliteitsproduct met internationale allure."
Met een lamp van Quasar koop je naar de mening van Paul unieke verlichting die naar bijna iedere wens kan worden aangepast. "Ook als de lamp niet brandt, zijn de ontwerpen kunst op zich."



Italiaans kwaliteitsproduct

Met Terzani presenteert Vermeer VerLICHT een Italiaans kwaliteitsproduct dat met eerlijke materialen als loodkristal, 24 karaat vergulde metalen, zilver en messing prachtig designs maakt. Paul: "Luxueuze verlichting zit in de genen van Terzani. Waarbij men continu met nieuwe productiemethodes en vooruitstrevende ideeën manieren zoekt om unieke licht kunstwerken te realiseren. Terzani is bekend voor design dat staat voor een sculptuur van licht, schaduw en beweging die de ruimte een nieuwe dementie geeft. De stand in het ETC is zo ingericht dat de bezoeker dit effect kan ervaren van de Terzani verlichting."

Inspiratiebijeenkomst
Dit voorjaar organiseert Vermeer VerLICHT een inspiratiebijeenkomst voor architecten en interieurontwerpers waarbij enkele ontwerpers van Quasar en Terzani komen vertellen hoe zij tot hun ontwerp zijn gekomen. Waarbij de vorm, de materiaal keuze en toepassingen toegelicht worden. "Ook wordt er een inspiratiesessie gehouden hoe goed gekozen verlichting een meerwaarde kan zijn voor interieur en architectuur. Ieder die geïnteresseerd is kan contact met ons opnemen om een uitnodiging te ontvangen."

Bijzonder design
Verder staat Vermeer VerLICHT voor bijzonder design en projectverlichtingsmerken als Kundalini, Maseiro, Pura Luce en Lucifero’s en Simon architectural lighting.
"Al onze verlichting kan geleverd worden via een netwerk van uitstekende interieur- en verlichtingszaken. Onze dealers zijn door heel Nederland gevestigd en geven naast vakkundig advies ook een goede service. Zodat de verlichting ook op de juiste manier geïnstalleerd wordt."

In de showroom in het ETC Design Centre Europe is Paul Vermeer iedere maandag aanwezig. Op afspraak kun je ook op een andere dag de collectie komen bekijken.

Architecturale visie
Bij Vermeer VerLICHT kun je terecht voor betrouwbaar lichtadvies en lichtplannen met een architecturale visie. Centraal in een advies van Vermeer VerLICHT zijn de behoeften van de gebruiker van de ruimte waarvoor het lichtplan gemaakt wordt. Paul: "Die ruimte kan zijn een kantoor, een winkel, een woonhuis, een buitenruimte enzovoort. Ruimtes met een duidelijke identiteit of ruimtes met een representatieve functie in het bijzonder zijn ruimtes die een goede lichtplanning verdienen."
Lichtplannen kunnen variëren van schetsmatige adviezen die een grove lijn of een richting schetsen, maar het kan ook een compleet lichtplan zijn.

3-D visualisaties
Een compleet lichtplan is een volledig op de computer getekend plan. Vergezeld van lichtberekeningen en 3-D visualisaties gemaakt met speciale lichtberekening software. Met een overzicht van energieverbruik en eventueel terugverdientijd van investeringen voor energiezuinig verlichting. Een armaturenboek met een kostenraming maken de verlichtingstekeningen en lichtberekeningen compleet.

Meer informatie:
Vermeer VerLICHT
ETC stand 216a
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 621 172 526
www.vermeerverlicht.nl
info@vermeerverlicht.nl