Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Prominente speler provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen

Vastgoedbedrijf start opvallende bedrijfstak: focus op interieurinrichting en totaalrealisatie

Binnen de Hillewaere Groep staan ze niet graag stil. "We zijn steeds op zoek naar manieren om onze bestaande diensten aan te vullen en onze klanten zo een totaalpakket en 360°-dienstverlening aan te bieden. Vanuit deze gedachte is Home by Hillewaere ontstaan, een nieuwe bedrijfstak waarin we de focus leggen op interieurinrichting en totaalrealisaties", meldt het bedrijf in een persbericht.

"De aankoop van een woning is een belangrijke trigger voor tal van beslissingen zoals renovatiewerken, het kopen van meubels en verfkeuze. Met Home by Hillewaere willen we onze klanten hierin totaal ontzorgen door mee te denken in praktische oplossingen en professioneel advies aan te bieden. Tijdens dit alles zijn de behoeftes, wensen, dromen en beleving van de klant steeds de rode draad doorheen ons handelen."

Advies en renovatie
Met Home by Hillewaere zet het bedrijf in op totaalrealisaties, van verbouwing tot inrichting, verhuis en meer. "We nemen het werk van onze klanten uit handen en coördineren het volledige project. Willen een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Het is onze missie om onze klanten een blijvend, stijlvol en functioneel interieur te bezorgen", aldus in-house interieurarchitecte Stephanie Hermans.

Droomwoning tot leven
Er zijn volgens de Hillewaere Groep duizend manieren om een interieur te creëren, maar iedereen is uniek en er is slechts één interieur dat perfect past. "In het brede aanbod aan interieurcollecties gaan we samen met onze klanten op zoek naar datgene wat het beste bij hun interieurverhaal aansluit. We geven onze klanten onafhankelijk advies, verrassen hen met nieuwe invalshoeken en praktische, passende alternatieven. We doen er alles aan om hun interieurdromen op een buitengewone manier te realiseren", zegt Stephanie.
De nieuwe bedrijfstak vestigt zich in het hoofdkantoor in Turnhout. 

Meer informatie:
Hillewaere Groep
Parklaan 46
2300 Turnhout
www.homebyhillewaere.be
home@hillewaere.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven