Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

'Zotte mensen die openstaan voor zotte ideetjes'

Wie zondag langs ’t Zolderke in Tienen kwam gereden, keek vreemd op. In de etalage van de interieur- en decoratiezaak zaten in de ochtenduren stelletjes te ontbijten. "Wij houden van zotte mensen die openstaan voor zotte ideetjes", meldt de zaakvoerster op haar Facebookpagina.

Wat bleek? ’t Zolderke had de
etalage eenmalig omgetoverd tot een ontbijtgelegenheid. "We waren aan het nadenken over een originele valentijnsactie naar aanleiding van onze vernieuwde etalage", zegt zaakvoerster Michèle Kinat in een interview met Het Limburg Nieuwsblad. "Plots kwam het idee tot stand om een romantisch ontbijt te serveren aan klanten die op onze Facebookpagina lieten weten met wie ze wilden komen eten en die onze actie wilden liken en delen. Op Valentijn hebben we dan de winnaars geloot."

Anja Beelen en Bernard Debras uit Orp-Jauche waren blij verrast te horen dat ze zondagochtend welkom waren in ’t Zolderke. "Wat een leuk initiatief. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. De voorbijgangers stoppen en glimlachen wanneer ze ons zien zitten", vertellen ze aan journaliste Vanessa Dekeyzer van HLN.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven