Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Salesmanager Roel Kennis van Riho International aan het woord

Dit zijn de sanitairtrends van 2020

De sanitairmarkt verandert in hoog tempo. Zo niet de ambitie van Riho International. Die is al jarenlang hetzelfde: 'Klanten de badkamer van hun dromen te laten creëren'. Design staat hoog in het vaandel, waarbij de toonaangevende badkamerfabrikant uit Tilburg altijd in het oog houdt dat een badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. Salesmanager Roel Kennis geeft aan dat Riho vanuit deze ambitie de trends van 2020 goed op het netvlies heeft. Zo vlak na het verschijnen van de nieuwe prijslijst is het een goed moment om hem te vragen naar noviteiten en trends die we dit jaar mogen verwachten.


Het bad Delta Plug & Play.

Volgens Roel Kennis is één van de trends van dit jaar in glanzend witte acrylbaden het zogenaamde Plug & Play bad. "De lange en korte zijde van het bad worden dan voorzien van naadloos vast verlijmde panelen in hetzelfde acrylmateriaal als het bad. Een badombouw is dan niet meer nodig. De ideale manier om een semi vrijstaand bad met een moderne, frisse look te creëren."

De Still Smart Elite Plug & Play.

Absolute eyecatcher
Een andere nieuwe ontwikkeling en absolute eyecatcher binnen het Riho assortiment is de mat witte acryl collectie. Roel: "Met mat witte items onderstreep je de rust in de badkamer. Bovendien is acryl gebruiksvriendelijk, weinig gevoelig voor kalkaanslag en licht van gewicht. Mat heeft daarnaast een chique uitstraling en zorgt voor een rustige aanblik. De keuze voor mat wit is er zowel bij een aantal vrijstaande als inbouwbaden."

Serie douchewanden Lucid.

Uitbreiding
Maar Riho heeft nog meer ijzers in het vuur dit jaar. Het bedrijf werkt aan de uitbreiding van haar solid surface collectie, presenteert veel noviteiten als het gaat om badmeubels en introduceert onder andere een gloednieuwe douchewanden serie, genaamd Lucid. Deze eigentijdse serie heeft een industrieel uiterlijk en past mooi in elk modern interieur. Lucid is verkrijgbaar in mat zwart en wit, heeft een omkadering en een beugel die dienst kan doen als handdoekrek. "Wij denken hier in een behoefte te kunnen voorzien", aldus Roel Kennis.

Trendy douchevloer
"Waar ik op deze plaats ook nog de aandacht op wil vestigen is de nieuwe, trendy douchevloer Isola", vertelt hij verder. "Met een matte leistenen structuur heeft deze een anti-sliptextuur."
Isola is gemaakt van kunstmarmer, verkrijgbaar in drie trendy kleuren (wit, cement en antraciet) en verschillende formaten. "De douchevloer combineert daarbij uitstekend met de bestaande populaire Riho Grid douchewanden (zwart) en Riho Lucid (wit en mat zwart). Als je op zoekt bent naar een natuurlijke look in de badkamer is Isola een goede keuze", vindt Roel. Volgens hem nodigt de Riho collectie van 2020 uit om een volledige badkamer in te richten."

Meer informatie:
RIHO International B.V.
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
info@riho.com
www.riho.com