Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marcel Knibbeler over opening van showroom Nouvion in DWI:

"De bedoeling is om de verkoopactiviteiten in Nederland een extra slinger te geven"

In De Woonindustrie zijn in de afgelopen periode verschillende nieuwe exposanten verwelkomd. Een van hen is Nouvion, dat hoogwaardige tafels, stoelen en banken ontwikkelt. Op de laatst gehouden VAKbeurs in Nieuwegein werden in de nieuwe showroom (ter grootte van 150 m2) tal van nieuwe producten geshowd. "Bijna de helft is nieuwe collectie", vertelt commercieel directeur Marcel Knibbeler, die samen met Nelleke Kanters en Marco van Mierlo de vakbezoekers ontving.


Van links naar rechts Marcel Knibbeler, Nelleke Kanters en Marco van Mierlo in de showroom van Nouvion in De Woonindustrie.

In de afgelopen periode nam Nouvion deel aan de beurzen in Brussel en Keulen. "Het grootste deel van onze omzet wordt geschreven in Duitsland", gaat Marcel verder. "De bedoeling is om ook de verkoopactiviteiten in Nederland een extra slinger te geven. Samen met Marco bedienen we de klanten in Nederland en Belgiƫ. Ik moet zeggen: we maken hele grote stappen. De Nederlanders en de Vlamingen zijn erg gecharmeerd van onze producten. Tel daarbij op dat we als Nouvion een hoog serviceniveau hebben, dan is succes bijna verzekerd. De markt is ook goed, dus over voldoende aandacht hebben we niet te klagen", aldus Marcel.



Maatwerk met stijl
Nouvion staat voor maatwerk met stijl. Voor alle producten vormen natuurlijke en duurzame materialen en stoffen de basis. "Vakmanschap en maatwerk maken elk product uniek. De verschillende elementen, materialen, kleuren en afwerkingen zijn geheel naar wens met elkaar te combineren. Een meubel van Nouvion is tijdloos en toch helemaal van deze tijd. Wij zoeken voortdurend naar innovaties en trends in de markt als het gaat om design en materialen. Het resultaat zie je terug in de brede collectie die wij in eigen beheer ontwerpen en ontwikkelen. Vanuit onze fabriek vinden de meubelen van Nouvion inmiddels via ruim 1600 verkooppunten hun weg door heel Europa."

Meer informatie
Nouvion BV
Koperslagerstraat 13
5405 BS Uden
Tel. 0413 277077
www.nouvion.nl
info@nouvion.nl