Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

InductionAir Plus is vanaf maart 2020 verkrijgbaar

Siemens baseert voor het eerst 2-in-1 oplossing van kookplaat en afzuigkap in nieuw design

Voor het eerst baseert Siemens de 2-in-1 oplossing van kookplaat en afzuigkap op een nieuw, volledig strak design, dat eenvoudig schoon te houden en te bedienen is.

De inductionAir Plus met vernieuwd design is verkrijgbaar vanaf maart 2020. De strakke lijnen van het het zwarte keramisch glazen oppervlak worden niet langer onderbroken door het afzuigsysteem; dat is nu helemaal verzonken waardoor het apparaat nog esthetischer is. Een ander voordeel van het nieuwe design is dat er een breed scala aan inbouwopties beschikbaar is. 

De afzuigunit van de inductionAir Plus kookplaten is direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht voor een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één apparaat, waarvan het drievoudige overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. 

De climateControl sensor zorgt ervoor of er op bepaalde stand zelf of meer zuigkracht nodig is als er meer stoom en damp wordt waargenomen. Met de powerMove functie wordt de kookplaat zo ingesteld dat pannen makkelijk heen en weer kunnen schuiven tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht.

Bron: www.siemens-home.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven