Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We zijn allemaal erg aangeslagen door dit vreselijke gebeuren"

Grote brand legt pand interieurbouwers in as

"In de nacht van 13 op 14 februari jl. zijn wij getroffen door een grote brand in ons bedrijf. Helaas is het gehele pand hierdoor verloren gegaan. Het gehele personeel van RMR zet zich voor 100% in, zodat we onze klanten snel weer van dienst kunnen zijn. Wij hebben een ander bedrijfspand gevonden waar wij binnen enkele weken de productie kunnen hervatten."
Dat meldt de directie van RMR Interieurbouw uit Moergestel op haar website. Het bedrijf is opgericht door de broers Frank en Rob Rijnen en hun vriend Werner Mies.


In de nacht van donderdag op vrijdag brandde het bedrijf, waar luxe interieurs worden gemaakt, tot de grond toe af. Omroep Brabant ging er een kijkje nemen en sprak onder andere de bedrijfsleider. "Ik werd vannacht gebeld door een van de eigenaren. Hij vertelde me dat ons bedrijf in brand stond. Ik ben meteen hier naartoe gereden. Het was dramatisch. Ik heb tranen met tuiten gehuild." 

Op social media is het meeleven groot. "We zijn allemaal erg aangeslagen door dit vreselijke gebeuren. Onze ziel en zaligheid in één ruk vernietigd! Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. We hebben een tijdelijk onderkomen gevonden en kunnen doorpakken om de lopende opdrachten verder vorm te geven. RMR zal opnieuw worden opgebouwd op dezelfde plaats en alles wordt weer als vanouds. Iedereen bedankt voor de steunende woorden en medeleven!!", schrijft Rogér W.H. Selij op LinkedIn. Hij is resultant bij RMR Handmade Luxury Interiors.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: