Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sander Pieters van Dopmeijer vanuit nieuwe showroom in DWI:

"We gaan altijd naast de klant zitten, denken alleen in mogelijkheden"

De firma Dopmeijer heeft een showroom betrokken in De Woonindustrie. Voorheen deed het bedrijf af en toe aan beurzen mee, maar sinds 1 februari jl. heeft het een permanente plek in het inspiratiecentrum gekregen. "Regelmatig kregen we de vraag: kunnen we naar jullie showroom komen om de verschillende producten te bekijken? Dat kan nu dus. Het mooie is dat er ook eindklanten meegenomen worden, dat onze toonzaal als het ware een verlengstuk wordt van de desbetreffende winkel", vertelt Sander Pieters.

Op de VAKbeurs, die vorige week plaatsvond, maakte Dopmeijer direct een goede start. "Al op de eerste dag heb ik verschillende orders geschreven. Het is gewoon een goede plek om hier te zitten", vindt Sander. 

Gescheidenis
Dopmeijer is dan wel nieuw in De Woonindustrie, het bedrijf is al ruim 40 jaar actief in meubelland. Het was Hans Dopmeijer die startte met in- en verkoop van antieke meubelen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een oog voor mooie, duurzame ambachtelijke meubelen ontwikkeld. 
Vanuit de verkoop van antieke meubelen, moesten meer dan eens kleine reparaties verricht worden, van klein tot groot. Dit gebeurde in zijn eigen werkplaats in Dedemsvaart. Het bedrijf groeide door en ging in op de vraag van de consument. Zodoende werden allerhande meubels, houten vloeren en accessoires ontwikkeld.

Tafel met ballen
Totdat er een tafel werd gemaakt. Een tafel met ballen, een tafel die aansloeg. 'Dirty Max' was vuig, ruw, robuust en anders dan alle andere tafels. Drie planken, ongeschaafde poten, een oneffen blad, 'vies gemaakt', karakteristiek en uiteraard op maat leverbaar. Dirty Max was Dopmeijer's eerste tijdloze tafel.
Anno 2020 is de Firma Dopmeijer uitgegroeid tot een bedrijf met 20 personeelsleden, een fabriekshal van 3000m2 en nog altijd groeiend.



Maatwerk
Dopmeijer is sterk gericht op maatwerk. Sander: "We gaan altijd naast de klant zitten en denken altijd in mogelijkheden. We gaan als het moet ver om iets voor elkaar te krijgen. Verder zijn we transparant; de prijs is zoals hij, er komt niets meer bij."
In het produceren van tafels is Dopmeijer positief dwars, eigengereid vooral. "Elke tafel is namelijk uniek, niet alleen doordat het een levend natuurproduct is maar ook doordat elke tafel wordt samengesteld naar de wensen van de klant.
Van een net blad tot extra rustiek, van houten tot metalen onderstel, van dik naar dun. De mogelijkheden zijn eindeloos, als Dopmeijer staan we graag voor nieuwe uitdagingen. We willen uiteindelijk op een punt komen dat we trendsettend zijn", zegt Sander tot besluit.

Meer informatie:
Firma Dopmeijer
De Steenmaat 10
7783 DE Gramsbergen
0524 20 80 03
verkoop@dopmeijereikentafels.nl
www.dopmeijereikentafels.nl