Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tulipa vaas Blok by Carina te zien in Rijksmuseum Twenthe

Vazen met een knipoog naar Ettore Sottsass

Rijksmuseum Twenthe presenteert van 1 februari t/m 24 mei 2020 werken van Picasso en Matisse, in een dubbeltentoonstelling over de lijn in de beeldende kunst. De lijn als het fundament van de moderne kunst. 

"In 2018 presenteerde Blok by Carina de Tulipa vaas in diverse uitvoeringen bij Masterly - The Dutch in Milano, Salone del Mobile. Inmiddels hebben de vazen al verschillende musea van binnen mogen zien en nu zijn we op bezoek met de ultramarijn/gele uitvoering in Twente", laat een woordvoerder van Blok Plaatmateriaal weten. "De vazen zijn destijds ontworpen met een een knipoog naar het werk van Ettore Sottsass van de Memphis beweging. Hier worden de grenzen van het HPL verkend en het vakmanschap van de maker is goed terug te zien in de strakke afwerking van de lijnen. Het mondgeblazen glas is maatwerk van de hand van de wereldberoemde Tsjechische glasblazerij Ajeto, Nový Bor."

Blok in 2020 partner bij Creative Heroes
Vrijdag 26 juni van dit jaar vindt de 3e editie van Creative Heroes Award plaats in Capital C in Amsterdam, het clubhuis voor de creatieven. Op deze dag worden de prijzen uitgereikt aan de grote creatieve helden van dit moment in Nederland. Dit jaar zijn wij partner geworden van dit unieke event. We eren de mensen achter de vele baanbrekende concepten en innovaties, creatieve verschilmakers en procesveranderaars die ons land voortbrengt.

Het doel van de Creative Heroes Awards is het creëren van een relevant platform, binnen en buiten de creatieve sector, voor creatieve professionals, ondernemers. Een platform voor bedrijven die een blijvende positieve verandering (impact) voor mens, maatschappij en/of milieu weten te realiseren. De impact is hier de essentie.

Blok gelooft in de wisselwerking tussen de creatief en de ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle stap is om partner te mogen zijn van Creative Heroes Award 2020. Dank aan Guus van Maarschalkerweerd en Jeroen van Oostveen. 

Foto: Creative Heroes Award 2019 | Fotografie: Hanne Hansen

www.blokplaatmateriaal.nl 

Publicatiedatum: