Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw douchesysteem Grohe beperkt waterstroom met 9,5 liter per minuut

Het sanitairmerk Grohe heeft een nieuw douchesysteem uitgebracht dat de waterstroom beperkt tot 9,5 liter per minuut, vergeleken met de standaard 12 liter per minuut. De Rainshower 310 Mono hoofddouche wordt door het bedrijf beschouwd als een 'betaalbare manier om bestaande douchesystemen te upgraden' en is ontworpen rond het concept dat 'producten met milieuvriendelijke referenties waarschijnlijk hoog op de prioriteitenlijst van veel badkamers staan voor projecten in 2020. '

Het waterbesparende product is goedgekeurd door de Water Regulatory Advisory Scheme (WRAS). Deze status zorgt ervoor dat het product voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitsverordeningen en geschikt wordt geacht voor installatie in commerciƫle gebouwen, hotels en nieuwbouwwoningen. Het biedt ook gemoedsrust aan huiseigenaren die het product zelf monteren, meldt KBB Daily.

www.grohe.nl 

Publicatiedatum: