Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Secretair met praktische opbergruimte van Smart Home Office bekroond met iF Design Award 2020

Smart Home Office overtuigt tijdens de "iF Design Award" 2020. Een ander succes voor een succesvol ontwerp: met zijn combinatie van esthetiek en doordachte functionaliteit, kon de Team7 "Filigno" secretair van hoofdontwerper Sebastian Desch de jury overtuigen van de "iF International Forum Design" en werd deze bekroond in de categorie "Home Furniture" met de "iF Design Award" 2020.

De secretair "Filigno" combineert praktische opbergruimte met een elegante uitstraling. Typisch voor "Filigno": de bekleding met slechts 12 mm dunne, natuurlijke houten panelen en het verfijnde hoekdetail met fijne schaduwvoeg. Ondanks hun lage materiaaldikte zijn de afdekplaat en wangen uiterst stabiel. Dit is te danken aan de innovatieve 3-laags technologie. Met zijn filigraan, mat zwart metalen frame ziet het meubel er gewichtloos uit. Het bereik van slimme extra's aan de binnenkant varieert van de aansluiting met USB-aansluiting tot het Qi-laadstation tot de met leer beklede penhouder en zelfs een geheim compartiment.

De "iF Design Award" heeft sinds 1953 uitstekende prestaties op het gebied van design geĆ«erd. De prijsuitreiking voor de prijs vindt plaats op 4 mei in Berlijn - hier opende Team 7 onlangs een andere flagshipstore.

Meer informatie: www.team7-design.com 

Publicatiedatum: