Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Limited Edtion brengt nieuwe ontwerpen uit

'Duurzaamheid is geen trend; het zal en kan niet uit de mode raken'

Limited Edition heeft tijdens de laatste IMM in Keulen diverse nieuwe ontwerpen gepresenteerd aan het grote publiek. "Langzaam, duurzaam en stijlvol: wij geloven dat gevoel voor esthetiek hand in hand kan gaan met respect voor de natuur", aldus Creative Director en oprichter van Limited Edition, Katia Dewitte. "Kwaliteit staat hierbij centraal. Daarom zoeken we naar de beste materialen en stoffen en proberen we op de meest duurzame, milieuvriendelijke manier te werken."

Het ontwerpethos van de Limited Edition is gebaseerd op eenvoud, met nadruk op biofilie en het welzijn dat de natuur te bieden heeft. "Daarom graven onze collecties - gemaakt in België en ontwikkeld door een team van eigen ontwerpers - diep in kleuren, vormen en texturen die zijn geïnspireerd door de aarde. Duurzaamheid is geen trend. Het zal en kan niet uit de mode raken. We verkennen de mogelijkheden van organische materialen nog meer dan voorheen", aldus Dewitte.

"Stoffen zoals wol of linnen hebben een natuurlijke rijkdom en interessante eigenschappen, die we verder ontwikkelen in nieuwe modellen zoals de Palazzo en Superfino-mix. In termen van ontwerp werden we geïnspireerd door architecturale details, natuurlijke landschappen, authentieke stoffen en andere inheemse elementen van overal op de wereld. Tijdens het reizen ontdekten we de prachtige schoonheid in lokaal, traditioneel textiel, die nieuwe modellen zoals Alfresco Dune, Masai en Tonic Nomad inspireerde."


Tonic Nomad is een getuft tapijt.

Tonic Nomad
Tonic Nomad is geïnspireerd door Afrikaanse patronen. Dit getufte tapijt is gemaakt van zijde en wol en is verkrijgbaar in een breed scala aan warme en aardse kleuren.


Artisan kleed.

Artisan
Artisan is een nieuw ontwerp in de handgetufte collectie. Het subtiele, elegante, geometrische ontwerp is gemaakt van een mix van zijde en wol en geeft een statement aan uw interieur.


Het Patio tapijt.

Patio
Patio, het outdoor tapijt, is uitgegroeid tot een van de hoekstenen van de collectie. Dit klassieke product is nu verkrijgbaar in vier geheel nieuwe kleuren. Het ontwerp is beschikbaar met of zonder accentlijnen, waardoor het geschikt is voor verschillende instellingen.

Meer informatie:
Limited Edition
mail@le.be
www.le.be 

Publicatiedatum: