Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Casalis onthult reeks nieuwe producten

Op IMM Keulen heeft het Belgische bedrijf Casalis zijn meest recente interieurtextiel producten onthuld waaronder een collectie linnen tapijten en een reeks stijlvolle poefs voor buiten, ontworpen voor de projectmarkt en residentiële instellingen.
Verder introduceerde Casalis een nieuwe toevoeging aan de Opera-serie - Opera Lux - een ultrazacht mohair tapijt. Rani tapijten werden gepresenteerd in nieuwe tinten en patroonontwerpen, en Tweed verscheen in de nieuwste kleuren. Bovendien presenteerde Casalis de meest recente ontwikkelingen van de iconische 3D geweven akoestische panelen van het merk.

Nieuwe producten
Vlas
De Vlas-tapijtcollectie is een eerbetoon aan de geboortestad van Casalis: Kortrijk. Deze Belgische stad aan de oevers van de rivier de Leie heeft een rijke geschiedenis in de linnen- en vlasproductiesector. Deze nieuwe collectie vloerkleden is getuft in een unieke mix van duurzame materialen: linnen en wollen garens voor een warm en glanzend oppervlak. Linnen en wol met een natuurlijke toon in meerdere kleuren, geverfd met behulp van sprenkeltechniek, geven het tapijt een elegante en verfijnde uitstraling.

Rani
De elegante, verfijnde en pure Rani-tapijtcollectie krijgt een upgrade met twee nieuwe, door de natuur geïnspireerde, patroonontwerpen. De tapijten zijn met de hand geknoopt in een mix van wol en zijde of wol en viscose, in dezelfde kleur, voor een elegant en subtiel patroon dat lijkt op marmer en natuursteen.

Opera Lux
Opera Lux is een nieuwe toevoeging aan de Opera-serie, die deel uitmaakt van de vorige collecties Fur en Velvet. Opera Lux - een ultrazacht mohair-tapijt is verkrijgbaar in zes verbluffende kleuren en wordt geleverd met franjes geverfd in dezelfde toon als het mohair-poolgaren, voor een onderscheidende maar traditionele uitstraling.

Olsan
Olsan is een reeks stijlvolle poefs ontworpen voor zowel de horecamarkt als huiselijke omgevingen. De textielbekledingen van polyester zijn zeer duurzaam en lichtbestendig, waardoor ze perfect zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken. Onze nieuwe Olsan-stukken zijn zeer comfortabel en vormen een geweldige aanvulling op elk modern interieur.

Over Casalis
Casalis ontwerpt en produceert eigentijds interieurtextiel van superieure kwaliteit, zowel voor particuliere woningen als voor openbare ruimtes. Casalis werd in 2000 opgericht door Francis Vercaemst, die vastbesloten was het imago van tapijtproductie op te krikken. Tegenwoordig produceert Casalis tapijten, poefs, plaids en akoestische panelen die in meer dan 32 landen over de hele wereld worden verkocht. Hun benadering van focus op innovatie en design en toch praktisch blijven, stelt Casalis in staat om de vele mogelijkheden eindeloos te verkennen die interieurtextiel biedt, waardoor grenzen snel worden afgebroken. De kernmissie van de inmiddels toonaangevende fabrikant van 3D geweven akoestische textielpanelen blijft ongewijzigd: innovatieve ideeën vertalen naar praktische producten zonder te compromitteren in materiaal.

Meer informatie:
Casalis
info@casalis.be 
www.casalis.be 

Publicatiedatum: