Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aveva Design komt met Greenery Collection van vilt

'Design creëert een gelukkigere wereld'

Het Zweedse designmerk Aveva Design heeft duurzame designproducten op de markt gebracht. Het bedrijf levert handgemaakte producten voor in woningen. De Greenery collectie bestaat uit 105 items, verdeeld over vilten vazen, bloempotten en vogelhuisjes, aangevuld met een collectie vazen in keramiek.

Eva en Christoph van Aveva zijn beiden gepassioneerd door de natuur en dat brengen zij volledig naar buiten met een 100% natuurlijk merk. Van hun materiaalgebruik tot het productieproces en bij de verpakking wordt er rekening gehouden met de natuur.



Bloempotten van vilt
Aveva’s bloempotten zijn handgemaakt van 100% wol en zijn verkrijgbaar in ronde vorm, strakke vorm of de authentieke Terracottapot vorm. De binnenkant is gecoat met een natuurlijk rubber dat de bloempot waterdicht maakt. Zo kunnen er echte planten in de bloempotten gehouden worden. De collectie bevat verschillende maten en kleuren. Ook een bloempothanger is in naturel en zwart verkrijgbaar.

Vaasjes in vilt of keramiek
Veel van de handgemaakte accessoires van Aveva Design zijn van vilt. Dit is geen toeval, want vilt is duurzaam en het straalt warmte uit. Om het te kunnen combineren met verse bloemen is dan ook een glazen buisje aan de binnenkant toegevoegd. Natuurlijke steentjes aan de onderzijde zorgen ervoor dat het vaasje met bloemen kan blijven rechtstaan. In het voorjaar van 2020 heeft Aveva een collectie keramieken vaasjes toegevoegd. De 4 collecties vazen zijn allemaal op de 4 pijlers van het merk gecreëerd: kleurrijk, geluk, bruikbaar en natuurlijk.



Aveva Design
Aveva Design is een merk van Zweedse bodem. Eigenaren Eva en Christoph geloven dat design een gelukkigere wereld kan creëren. In dit lange proces zijn de volgende waarden erg belangrijk: mulesing-vrije wol en correcte technieken, natuurlijke en azo-vrije verven, gecertificeerd hout, organisch katoen, slimme en minimale verpakking, producten voor lang gebruik, handwerk, investering in het proces om te verbeteren in plaats van om een certificaat te halen.

Aveva Design presenteert producten in 3 categorieën: Tuin& groen, koken en ook Wonen & Lifestyle. Het grootste deel van hun artikelen zijn gemaakt van vilt of keramiek.

Meer informatie:
Aveva-Design
contact@aveva-design.se
www.aveva-design.se

Publicatiedatum: