Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Meubelbedrijf lanceerde al in 1999 het Linea Orrizontale Concept

'Greeploze keukens al 20 jaar een succes'

Nog net in de allerlaatste dagen van de vorige eeuw, in het jaar 1999 introduceerde Störmer Küchen tijdens de MOW het voor die tijd gedurfde Linea Orrizontale Concept. Ondertussen, ruim 20 jaar later, is gebleken dat het een tijdloos Design-Concept is geweest dat ook nu in 2020 nog volop actueel is.

Het Duitse meubelbedrijf Störmer Küchen is al sinds 1958 actief binnen de keukenbranche. Als een van de eerste Duitse keukenproducenten heeft Störmer een greeploos programma gelanceerd. Rechte lijnen onderstrepen het eigentijdse, architectonisch assortiment. Grote, greeploze varianten aan de voorzijde in een breed scala aan kleuren. 


Modern Italiaans Design

Geheel op de moderne Italiaanse leest, echter met de befaamde Duitse kwaliteit, werd een Design-programma in de markt gezet, dat indertijd bestond uit een tweetal moderne stijlen.

Als eerste het frontprogramma "Ravenna" met ingefreesde metalen grepen en daarnaast de echt greeploze keuken "Udine", welke anno nu nog altijd grotendeels onder toepassing van dezelfde technische details en design-georiënteerde planningen wordt verkocht.Meer informatie:
Störmer Küchen
info@stoermer-kuechen.de
www.stoermer-kuechen.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven