Scandinavische design wint iF design award 2020

Vrijstaande houten vloerstandaard voor tv's van Vogel's valt op door functionele eenvoud

Vogel’s is erg trots en verheugd dat de Next Op2 houten tv-vloerstandaard beloond is met de iF design award 2020. Met dit product wordt een tv omgetoverd een designobject.

De Op2 is een moderne, vrijstaande houten vloerstandaard voor tv's. Het Scandinavische design wordt gekenmerkt door de functionele eenvoud. De Next Op2 is geschikt voor tv's variërend van 50" tot 77" en tot 50 kg.De tv-standaard kan op alle plekken geplaatst worden. Ook de kabels zijn bijna onzichtbaar, omdat ze in de achterpoten naar de vloer worden geleid. Zonder zijn uiterlijk te verliezen, kan een soundbar eenvoudig worden toegevoegd aan de Next Op2 met behulp van de apart verkrijgbare Next OPsound-accessoire.

Het ontvangen van deze iF product design award is voor Vogel’s een bevestiging dat het merk  met de Next Op-serie vloerstandaard een nieuwe invulling geeft aan het hedendaagse tv-kijken! De gerenommeerde internationale iF-organisatie reikt jaarlijks keurmerken uit voor uitstekend productontwerp. Met meer dan 40.000 bekroonde ontwerpen in 67 jaar is iF Design Stories een enorme bron voor verhalen, expertise, trends, innovaties en trends.Vogel's
Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar perfectie is uitgegroeid tot een internationaal succesvol bedrijf dat een assortiment van ophang en bevestigingssystemen voor audio/video & multimedia-apparatuur produceert. Sinds de ontwikkeling van de eerste luidsprekerbevestiging ter wereld in 1973, heeft dit Nederlandse bedrijf een gestage stroom van prijswinnende oplossingen geproduceerd die het leven van mensen aangenamer maken. Vandaag de dag staat Vogel's bekend om haar uitstekende lijn van bevestigingsoplossingen voor tv-schermen, audio/video-apparatuur of tablets.

Meer informatie:
Volgel's
www.vogels.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven