BXB Agenturen betrekt met Designwerk vaste showroom in DWI

'We bieden de winkelier pasklaar concept zoals de eindgebruiker dat ook thuis wilt ervaren'

Marco en Carla Barbuio van BXB Agenturen hebben sinds de voorjaarsbeurs, die van zondag 9 tot en met afgelopen woensdag 12 februari plaatsvond, een permanente showroom betrokken in De Woonindustrie. "De reden dat we hier zijn neergestreken is omdat de ambiance er goed is, beheerders erg actief zijn en het centraal in het land gelegen is. Ook vanuit België is het goed aan te rijden.
Het interieurcentrum past gewoon goed bij wat we willen bereiken; onze producten op een laagdrempelige wijze laten zien. Verder spreekt ons de diversiteit binnen het centrum erg aan. Alle facetten uit de interieurbranche tref je er aan", somt een enthousiaste Marco op.

Marco en Carla Barbuio van BXB Agenturen in de nieuwe showroom.

In de stand is ruimte gemaakt voor Designwerk, een zitmeubelmerk uit Liechtenstein dat volgens Marco en Carla staat voor luxe, design, kwaliteit en comfort. Er wordt door het bedrijf gewerkt met een zeer gevarieerde, uitgebreide en actuele stoffen- en ledercollectie. De verschillende kleuren en dessins stralen luxe uit.
Deze luxe wordt aangevuld door comfort en bevestigd door de afwerking. Koudschuimvullingen is een standaard gegeven en de rompen zijn gebouwd van massief beukenhout, vaak in combinatie met metalen frames.

BXB Agenturen had met IMM in Keulen reeds de eerste beurs met Designwerk achter de rug en kijkt daar zeer positief op terug. De wens voor een vaste showroom in Nederland was direct duidelijk. "Hier op De Woonindustrie kunnen bezoekers onze producten zien, voelen, bekijken en erop zitten. Al op de maandag kwamen juist die winkeliers over de vloer waarvoor we hier zitten", vertelde Marco afgelopen dinsdag.

Designwerk biedt de ondernemer een compleet conceptplan aan. "Dit is mogelijk door een diversiteit aan modellen, kleurgebruik (van ingetogen tot uitgesproken), decoratie, hockers en accessoires. Gebaseerd op de situatie bij de winkelier kan een pasklaar concept worden opgesteld. Dit alles in het teken van de beleving die een eindgebruiker ook thuis wil ervaren. De collectie en accessoires zullen stap voor stap uitgebreid worden dit jaar", kondigt Marco aan.

Designwerk is te vinden op 1e etage in De Woonindustrie - stand B035 & B037.

Meer informatie:
BXB Agenturen
Marco Barbuio +31 6 15 08 70 60
Carla Barbuio  +31 6 14 48 26 68
info@bxbagenturen.nl
www.designwerk.li


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven