Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Karakteristieke vorm geeft gebruiker aanleiding tot interactie'

Verschillende soorten verlichting in één product

Eind 2016 lanceerden Birkan Gülöz en Jonas Nussbbuam het label JBNG Studio. Het duo laat zich inspireren door object en ruimte om zo tot een product te komen wat praktisch voor een ieder is. Zo hebben zij onlangs de 'Toca' lamp op de markt gebracht. 

Het doel van Birkan en Jonas was om een ​​lichtobject te ontwerpen dat kan voldoen aan de variabele eisen aan de lichtsituaties in kleine ruimtes. Een licht dat de veranderende behoeften kan bedienen gedurende de dag. Door verschillende soorten verlichting in één product te combineren, moeten andere lichtbronnen in de ruimte optioneel worden of zelfs overbodig.

‘Toca’ is de combinatie van een elektrisch en een mechanisch onderdeel, verenigd in een esthetisch en gebruiksvriendelijk product. De karakteristieke vorm geeft de gebruiker aanleiding tot interactie met de lamp.

‘Toca’ kan de verlichtingssfeer van verschillende ruimtes definiëren. Omdat de lichtbron vaak kan worden verplaatst en verschillende houdingen kan aannemen is 'Toca' geschikt voor iedere ruimte.

Meer informatie:
JBNG Studio
www.birkanjonas.com 

Publicatiedatum: