Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe finishing touch voor in huis

Zilverstad breidt Home Deco-collectie uit

Een nieuw jaar betekent niet alleen goede voornemens, maar ook andere interieurtrends. Bredemeijer Group zit niet stil en gaat ook mee met de trends. Zilverstad breidt in 2020 haar Home Deco-collectie uit met onder andere vaasjes, windlichten en fotolijstjes voor de finishing touch in huis.

Stoer zwart
De bestaande Solido-lijn heeft een nieuwe variant erbij. Naast
de grijze variant kan er nu gekozen worden voor een zwarte betonlook. De serie heeft een industriële look en bestaat uit windlichten in twee verschillende maten en een schaal.



Let’s vase it

De trend van 2020: kleine vaasjes met 1 of 2 kleine bloemen erin. Zilverstad doet mee aan deze trend en komt met een uitbreiding op de Home Deco-collectie met deze vaasjes gemaakt van keramiek. Arezzo is een complete set bestaande uit drie vaasjes. De vaas Como is er in drie maten en is los verkrijgbaar.



Sweet memory
De mooiste herinneringen worden bewaard in een fotolijstje. Het Sweet Memory fotolijstje is naast een zilveren variant nu verkrijgbaar in de trendkleur mat zwart, in drie maten. Foto’s komen nog beter tot zijn recht dankzij de strakke en moderne uitvoering.

Let’s celebrate
De nieuwe schaal en koeler zorgen door de dubbele wand ervoor dat champagne lang koud blijft. Dankzij de strakke roestvrijstalen uitvoering staat het ook mooi in het interieur.



Over de Bredemeijer Group
Bredemeijer Group voert drie merken voor de gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor wijn, bar en barbecue. Bredemeijer, Leopold Vienna en Zilverstad hebben samen een ruim, uitgebreid productportfolio.

Zilverstad
Zilverstad staat bekend om de kindercadeaus, zoals kindercouverts van rvs, spaarpotten en rammelaars van onder andere nijntje, en Woezel & Pip. Maar ook om artikelen voor een gedekte tafel of sfeervol interieur.

Meer informatie:
Bredemeijer Group
info@bredemeijergroup.com
www.bredemeijergroup.nl

Zilverstad
www.zilverstad.nl

Publicatiedatum: