Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een opvallende verzameling wanddecoraties

Anthology lanceert contrasterende collectie

Anthology lanceert Volume 7 op SS20, een opvallende verzameling wanddecoraties geïnspireerd door brutalistische invloeden en het altijd aanwezige wonder van de natuur.

Deze nieuwste toevoeging van Anthology is ontwikkeld om één te zijn met het gebouw waarin het wordt geplaatst, en smelt naadloos technieken en motieven samen met interieurs van alle tijden. Ontwerpen als Brutalist Stripe en Ammonite benadrukken het contrast tussen oud en nieuw, en luxe versieringen zorgen voor een onderscheidende, verfijnde stijl.



Anthology 07 is een boeiende mix van semi-eenvoudige, grote en kleinschalige ontwerpen en bevat voor het eerst kurk als een substraat voor twee van de meest eigentijdse ontwerpen van de compilatie. Dit is een opwindende toevoeging, niet alleen voor de mooie esthetiek van het materiaal, maar ook voor de voordelen voor het milieu en de akoestiek.

Peter Gomez van Anthology: "Anthology 07 vertelt aan de hand van een reeks contrasterende wandbekledingen een verhaal van twee kanten van het designspectrum. Aan de ene kant delen de permanentie van fossielen en beton duurzaamheid en finaliteit, geplaatst tegenover de vloeibaarheid van golvend water en de glinstering van tijdelijke refractie aan de andere kant."

http://stylelibrary.com/ 

Publicatiedatum: