Nieuwe exposant tijdens voorjaarsVAKbeurs in Nieuwegein

'Dutch Decor gaat de boel weer opschudden'

Dutch Decor was een van de nieuwkomers tijdens de voorjaarsVAKbeurs in De Woonindustrie te Nieuwegein. Frank Abbenhuis van het kussenlabel was erg te spreken over de beurs en kijkt met een goed gevoel terug.

Rogon, waar Dutch Decor onderdeel van is, werd in 1994 opgericht. Sinds 2016 heeft het textielbedrijf een B2B webshop en focust het zich op decoratieve kussens, verkrijgbaar in tal van afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Volgens Frank was het merk Dutch Decor wat weggeëbd, maar gaan ze de boel weer opschudden. Hierdoor besloot het label een showroom in gebruik te nemen in het inkoopcentrum in Nieuwegein. En wel op een prestigieuze plaats: verdieping 2 met uitzicht over het atrium waar lezingen werden gehouden. 

Frank blikt tevreden terug: ''Het was een goede zet om hier een showroom te starten. We hebben erg veel klanten over de vloer gehad en veel positieve reacties gekregen.''

Over Dutch Decor
Dutch Decor brengt jaarlijks twee op de trend gerichte collecties uit, in het voor- en najaar. De collecties bestaan uit een breed assortiment woontextiel, afgestemd op de verschillende stijlgroepen. Naast de wisselende trendcollecties worden ook doorlopende essentials – basis items gepresenteerd, die een aanvulling zijn op elk interieur. Hierdoor is er voor iedere inrichting een geschikt kussen, plaid of een tafellinnenset verkrijgbaar.
Dutch Decor is modieus en kwalitatief hoogwaardig en geeft jouw huis een persoonlijke touch en eigentijdse uitstraling.

Meer informatie:
Dutch Decor - Rogon
info@rogon.com 
www.rogon.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven