Tevredenheid bij BKS Meubelen, HAANS Lifestyle en Passe Partout

'Voor ons was de beurs dinsdag al geslaagd'

Het merendeel van de exposanten in De Woonindustrie heeft de voorjaarsvakbeurs positief afgesloten. Het vakevent vond plaats van maandag 10 t/m woensdag 12 februari en werd afgelopen zondag voorafgegaan door de consumentendag.
De Woonindustrie is met haar centrum voor wonen een ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Vele honderden bezoekers namen de afgelopen vier dagen een kijkje in de tijdelijke en permanente showrooms.

Het is dinsdagochtend als we bij HAANS Lifestyle binnenstappen en begroet worden door directeur Rens Haans en Saskia Lazeroms, die als accountmanager de verkoop verzorgt in België, Frankrijk en Duitsland. "Er wordt goed gereageerd op de nieuwe collectie", zegt Rens. "Maandag hebben we een heuse topdag gehad. Ook vanmorgen zat de loop er goed in. Voor ons is de beurs eigenlijk nu al geslaagd. En het is nog maar dinsdagochtend! Vooral de windlichten en de vazen vallen duidelijk in de smaak. Maar ook onze meubeltjes van metaal, sierkussens en lampen slaan aan. De consumentendag was ook goed. Ik hoorde van enkele klanten (winkeliers) dat consumenten gemaild en gebeld hadden omdat ze die ene vaas graag wilden hebben. Mooi toch?! Wat ik verder opvallend vond is dat de bezoekers zondag uit alle hoeken van Nederland kwamen. Op voorgaande edities kwamen ze vooral uit de wijde regio", weet Rens.


Ook bij Passe Partout was het alle dagen een drukte van belang. Directeur Dirk Steenbeke (rechts op de foto) had zijn zaakjes weer goed voor elkaar, met een collectie die helemaal up to date is. Passe Partout staat voor een gepassioneerd team van interieurmakers. "Met fonkelende ogen en boordevol energie staan we elke dag paraat om de mooiste spullen te creëren, te tonen en vooral te plaatsen bij mensen die er blij van worden. Want blije mensen, daar doen we het voor", aldus Dirk.

Het levensmotto van de bezieler achter Passe Partout is ook niet voor niks 'Geniet van ’t leven, van alles wat je (al) hebt, en vergeet af en toe eens wat je (nog) niet hebt’. 
Als Belgische bedenker en fabrikant was Passe Partout lange tijd een vreemde eend in de bijt in Nieuwegein, maar ondertussen hebben ze hun vaste stekje dubbel en dik verworven op De Woonindustrie. Het hele jaar door heeft Passe Partout hier hun vaste showroom. Door het grote succes op de Nederlandse markt is het ook een onmisbare stek geworden voor de Nederlandse collega’s, zoals verkoper Ruud Wiffrie (links op de foto), ook al zijn er ook wel eens Belgen die naar Nieuwegein komen afzakken.

Professionals worden traditiegetrouw warm ontvangen (door onder meer Remco de Vries, rechts op de foto) en kunnen aan den lijve ondervinden waar Passe Partout voor staat. Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout! Tijdens de vakbeurs werden weer vele nieuwe modellen getoond. 

Ook BKS kijkt "zeer tevreden" terug op de beurs. Volgens salesmanager Jan van der Starre hebben bestaande klanten weer geïnvesteerd en zijn er ook weer nieuwe contacten opgedaan. De meubelfabrikant presenteerde de collectie Canyon en het 3D-tekenprogramma Furnplan.
De meubelen van Canyon hebben een uitstraling die perfect past in een stijlvolle of strak landelijke interieur. De stijlen met hoeken in verstek gecombineerd met de strakke fronten typeren de stijlvolle collectie. De deuren en laden hebben geïntegreerde grepen die een eenheid vormen met de ruimte om het front. De meubelen worden gemaakt van gefineerd eiken met een rustige uitstraling.
Furnplan is een 3D-tekenprogramma speciaal ontwikkeld voor de meubelbranche. Tijdens de beurs werd de vijfde collectie (Canyon) van BKS gepresenteerd in Furnplan. Bezoekers konden met eigen ogen zien hoe eenvoudig het is om een 3D-impressie te maken. Moet het meubel verlichting krijgen of een kabeldoorvoerdop? Ook dit is eenvoudig te zien in de 3D-tekening. Ook kunnen er complete woonruimten worden getekend.

Meer informatie:
BKS
www.bks-holland.com
Passe Partout 
www.passepartoutnv.be
HAANS Lifestyle 
www.haans.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven