Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe ontwerpen Fatboy kondigen voorjaar aan

Tijdens de verschillende voorjaarsbeurzen in Keulen en Parijs presenteerde outdoor fabrikant Fatboy diverse nieuwigheden waaronder:



Miasun
Miasun is chique en praktisch, het ontwerp is gebaseerd op de conventionele, logge parasol maar geeft het een moderne, strategische draai. Miasun is snel op te zetten, gemakkelijk weer op te vouwen en biedt uv-bescherming. Miasun is gemaakt met het milieu in gedachten en bestaat uit puur katoen en is voorzien van lichtgewicht, intrekbaar aluminium. Miasun is gemaakt door oude vrienden Hortense en Valériane die op het idee kwamen voor hun ultralichte, gemakkelijk te dragen strandtent tijdens een vakantie in Australië. Daar merkten ze op hoe moeilijk het was om een ​​traditionele parasol naar het strand te dragen. 

Floatzac
Floatzac is de perfecte stoel voor de zomer. Een nieuw ontwikkeld origineel voor in, of zelfs beter, op het water. De Floatzac van Fatboy is gevuld met sneldrogende, waterbestendige parels en uitgerust met een sterk gaas om de uitstroming van water vanaf de onderkant mogelijk te maken. Met twee stevige handgrepen kun je Floatzac uit het water trekken en door de twee riemen eenvoudig aan te passen, verandert het in een aangename loungestoel voor gebruik bij het zwembad. Met verschillende moderne en chloorbestendige kleuren om uit te kiezen, Floatzac is gemaakt van een duurzame en hoogwaardige stof, waardoor het vuilafstotend en UV-bestendig is.

Stripesol
De Stripesol parasol heeft een diameter van drie en een halve meter en een verscheidenheid aan kleuren. Een kingsize tuinparaplu, eenvoudig te hanteren. 

Lamzac 3.0
Lamzac 3.0 is een loungebed dat binnen enkele seconden met lucht gevuld kan worden. Hoewel Lamzac 3.0 groot en comfortabel is, kan het gemakkelijk weer leeglopen en worden opgeslagen in een klein pakket waarmee u het overal mee naartoe kunt nemen! Lamzac 3.0 is de perfecte buddy voor al je outdoor-activiteiten zoals reizen, festivals, strandreizen en skiën. 
De Nederlander Marijn Oomen kwam op het idee van de Lamzac in 2010. Hij besefte dat het vullen van een luchtmatras veel meer werk is dan het leegmaken. Hij ontwierp Lamzac: een loungeproduct dat snel en gemakkelijk met lucht kan worden gevuld. Demonstratievideo's werden viral en zijn inmiddels miljoenen keren bekeken. In maart 2016 besloot Marijn een samenwerking aan te gaan met Fatboy the Original om aan de enorme vraag naar dit populaire product te voldoen.

Een duurzame stap
Fatboy voelt zich verantwoordelijk voor de impact die het heeft op de planeet en toekomstige generaties. Fatboy werkt aan het verbeteren van zijn ecologische voetafdruk. Dit betekent duurzame innovatie en deze opnemen in de gebruikte materialen. 

Meer informatie:
Fatboy
www.fatboy.com 

 

Publicatiedatum: