Nieuwe ontwerpen Fatboy ook voor buiten

Tijdens de verschillende voorjaarsbeurzen in Keulen en Parijs presenteerde outdoor fabrikant Fatboy diverse nieuwigheden waaronder:

Concrete seat
Dit klassieke blok met betonnen zitting is een multifunctionele kruk gevormd naar en geïnspireerd op oude betonnen bouwstenen.
"Gebruik het zoals je wilt; mix en match met een van de kussens, maak er een tafel van of creëer een bank door twee of meer betonnen stoelen met elkaar te verbinden", vertelt een woordvoerder van Fatboy. De stoel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De betonnen zitting is licht van gewicht, maar je kunt hem vullen met zand of water voor extra gewicht en extra robuustheid. De betonnen stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hoewel Fatboy's favorieten zwart en groen zijn, omdat deze zijn gemaakt van volledig gerecyclede materialen 

Bakkes
Bakkes is een combinatie van tafel en plantenbak. De tafel is verkrijgbaar in vier frisse kleuren en is voorzien van het iconische Fatboy-logo bij de rand. Dankzij het statiefontwerp is Bakkes stevig en stabiel. De plantpot past netjes in de uitsparing in de tafel en vermijdt rommelige situaties met aarde. Met een plantenbak gemaakt van gerecyclede materialen is Bakkes vriendelijk voor de natuur.
Fatboy ontwikkelde deze slimme veelzijdige tafel in samenwerking met het Nederlandse ontwerpersduo Kranen/Gille. Hun doel is om producten te ontwerpen die up-to-date zijn en up-to-date blijven. Toni
De klassieke bistro-stoel met zijn zeshoekige, geweven riet inspireerde Fatboy's nieuwste reeks krachtig ontworpen tuinmeubilair. 
Het zeshoekige weefsel van de klassieke stoel heeft een moderne make-over gekregen in 100% aluminium. Voor extra comfort kunnen  waterbestendige zitkussens worden uitgerust met een eenvoudige lus- en knevelsluiting.
Het assortiment bestaat uit twee tafels met de naam Bistreau en Tablo. Toní Bistreau is een ronde bistrotafel met een extra twee-in-één functie: parasolhouder overdag, kaarsenhouder voor 's avonds. 
Toní Tablo is de rechthoekige grote broer van Bistreau, ideaal voor diners in de buitenlucht. Hij is 220 centimeter lang en biedt plaats aan acht personen. Het beschikt ook over een parasolhouder die verandert in een driearmige kandelaar voor een echt romantische avond. Toní is ontwikkeld in samenwerking met Erik Stehmann, die zijn ontwerpstudio begon in 2009 in Arnhem. “Ik vind het leuk dat Toní zowel nieuw als herkenbaar is. Ik zie de stoel als een vriendelijk stripfiguur. Ik wil graag met hem dineren."

Een duurzame stap Fatboy voelt zich verantwoordelijk voor de impact die het heeft op de planeet en toekomstige generaties. Fatboy werkt aan het verbeteren van zijn ecologische voetafdruk. Dit betekent duurzame innovatie en deze opnemen in de gebruikte materialen. 

Meer informatie:
Fatboy
www.fatboy.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven