Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geïnspireerd door gebarsten en verweerde façades in Italië

Libeco presenteert lente/zomer collectie

Linnenweverij Libeco heeft de nieuwe lente/zomer collectie Manufactory gepresenteerd. "De gebarsten en verweerde façades in Italië vormden de bron van inspiratie voor deze collectie. Ze werd vernoemd naar het fantastische atelier en de productieplaats waar dit jaar de foto’s genomen werden", aldus ontwerpster Amy Behn. "De Manufactory collectie is een mix van kleuren en neutrale tinten, met heel wat verschillende strepen en texturen. Zo’n locatie vinden dicht bij huis voelde aan alsof we een Italiaanse villa in België hadden gevonden."

TAFELLINNEN
Patio Stripe
Deze serie is vernoemd naar de mooie patio in The Manufactory. "Dit is een leuke streep om deze zomer eetfeestjes mee op te luisteren. Zalmbruin, navy en beenkleurige strepen zorgen voor versiering op een mosterdkleurige visgraatachtergrond. Beschikbaar als tafelkleed en servet.

Quinten
Vernoemd naar één van de partners van The Manufactory. Dit is het broertje van The Patio Stripe, een zuivere mosterdkleurige visgraat. Het idee erachter is om The Patio Stripe, The Library Stripe en Quinten onderling te matchen! Beschikbaar als tafelkleed, tafelloper, servet en handdoek.

Library stripe
Vernoemd naar de bibliotheek in The Manufactory. Deze servet met open patroon past bij Quinten en The Patio Stripe. Hier zitten asymmetrische mosterdkleurige strepen aan beide uiteinden van de beenkleurige achtergrond.

BEDLINNEN
Workshop stripe
Een dicht geweven keper met medium gewicht, met een donker navy en beenkleurige dunne streep. Dit is volgens Libeco een echte klassieker. Beschikbaar als dekbedovertrek en kussensloop  


 
ACCESSOIRES
Mustard stripe
Deze nieuwe The Belgian Towel is verfijnd, maar toch zit hij vol typische eenvoud. Twee verschillende mosterdkleurige strepen aan beide uiteinden van de beenkleurige achtergrond, beide uiteinden afgewerkt met franje. Dit seizoen is een deco-kussenhoes en een mini etui toegevoegd aan deze collectie.

Red earth stripe
Dit is een nieuw ontwerp, vol karakter, variatie en kleur. Aan beide uiteinden van de mosterdkleurige achtergrond zitten zalmbruine en navy strepen. Beide uiteinden zijn afgewerkt met franje. Net zoals de zustercollectie dit seizoen ook beschikbaar in een deco-kussenhoes en een mini etui.

Leroy
Serie Leroy is vernoemd naar een artiest in het atelier van The Manufactory. Deze collectie brengt robuustheid en verfijning samen in een verhaal. Er zijn heel wat producten in deze collectie. De basisstof is een erg dicht geweven mix van linnen in zalmbruin, afgewerkt met een nieuwe veelkleurige linnen/katoen versiering.  

Meer informatie:
Libeco
info@libecohomestores.eu 
www.libecohomestores.eu  
 

Publicatiedatum: