Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een 100% samenwerking op het gebied van reizen

Franse ontwerper Inès Lucas en Belgisch textielmerk Mia Zia slaan handen ineen

Zo aan het begin van 2020 heeft textielmerk Mia Zia veel verrassingen in petto. Waaronder een exclusieve samenwerking met Inès Lucas, een Parijse ontwerper van hoofdborden.

Bezoekers van Maison&Objet Paris konden het Galway hoofdeinde ontdekken op de stands van Mia Zia en Maison Louis Drucker. Galway is ontworpen door Inès Lucas en vervaardigd door Maison Drucker. "Het hoofdbord bestaat uit een structuur in geschilderd rotan en gelakt in mat zwart", vertelt Nathalie Piquin van Mia Zia. "Het is geweven in natuurlijke strook (zijpanelen) in het midden en raccord aan elke zijde. Met dit hoofdbord, dat sterk, licht en gemakkelijk te onderhouden is, komt Maison Drucker weer in contact met de woninginrichting." 


Nathalie Piquin, eigenaresse van Mia Zia.

Samenwerking op het gebied van reizen
De gloednieuwe serie van drie Galway-hoofdborden refereert aan het tijdloze ruitpatroon. Nathalie: "Galway vertegenwoordigt de wereld van het reizen, een constante bron van inspiratie voor de ontwerper die net zo ontroerd is door de schoonheid van de zandbanken van de Baai van Arcachon als door de pracht en praal van Afrika. Reizen staat centraal in het creatieve proces van Inès Lucas. Haar hoofdborden zijn de synthese van haar herinneringen, haar reizen en haar smaak voor mooie dingen."


Ontwerpster Inès Lucas. 

Maatwerk
Het universum van Inès Lucas past perfect bij dat van de nieuwe Mia Zia 'Voyage' collectie. Ook hebben de ontwerper en het textielmerk gemeen dat ze op maat gemaakte oplossingen bieden voor een unieke woning. Inès maakt unieke op maat gemaakte hoofdborden, aangepast aan elk decor.  De Mia Zia-linnencollectie past zich aan elke stijl van wonen aan. Het team biedt zijn klanten een service van maatwerk van pompons maar ook borduurwerk door te kiezen uit de 720 kleuren uit het Gutterman-assortiment.
Maatwerk is ook opgenomen in de Mia Zia Yachting collectie, waar elke cabine kan worden gepersonaliseerd, van kussens tot ramen. 



Meer informatie:
Mia Zia
90-92 rue du Mail
1050 Brussels
nathalie@miazia.eu 
www.miazia.eu   
 
Inès Lucas
ineslucas19@hotmail.fr 
www.ineslucas.fr

Publicatiedatum: