Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design Djunky valt twee keer in de prijzen

Afgelopen vrijdag werden de German Design Awards uitgereikt tijdens een gala in Frankfurt. Het Nederlandse bedrijf Design Djunky viel daarbij twee keer in de prijzen. Zowel de Rock als de Move Around ontwerpen wonnen een award in de categorie ‘Excellent Product Design’ in de subcategorie ‘Office Furniture’.


Links: verplaatsbare tafel Move Around en rechts zit-sta bureau Rock.
 
"Het winnen van één award is natuurlijk fantastisch, maar als je als merk maar liefst twee prestigieuze German Design Awards mee naar huis mag nemen, dan heb je écht iets om trots op te zijn" vertelt designer Orlando Tjin Asjoe. Hij ontwierp de Rock en de Move Around allebei exclusief voor Design Djunky en nam de prijzen in ontvangst, uit handen van de German Design Council.

Orlando vertelt in een reactie hoe trots hij is op de twee awards voor Design Djunky. “Alles in de vormgeving van de Rock staat in dienst van logica, duurzaamheid en eenvoud. Het elektrische zit-sta bureau is niet alleen functioneel en stoer, maar door de verhoudingen, materiaal- en kleurgebruik is het meubel tevens sierlijk en esthetisch. Dat dit wordt bevestigd met een German Design Award maakt mij ongelooflijk trots.”


V.l.n.r.: Nora Schenk, Orlando Tjin Asjoe en Yannick van den Akker van Design Junky.

Ook de award voor de Move Around is volgens Tjin Asjoe niet uit de lucht komen vallen. “Als ontwerper voor projectinrichtingen ontdekte ik dat er behoefte is aan een tafel die makkelijk verplaatst kan worden. De Move Around is een antwoord op die behoefte. Eenvoudig, maar stijlvol en functioneel, de Move Around communiceert flexibiliteit en beweging en is dan ook al in vele (kantoor)interieurs toegepast. De German Design Award voor dit meubel is een kers op de taart!”

De German Design Award erkent innovatieve producten en projecten, hun fabrikanten en ontwerpers, die pioniers zijn in het Duitse en internationale designlandschap. Dit wordt gegarandeerd door de internationale jury van topklasse. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends: een competitie die de ontwerpgerichte economie vooruit helpt.

Meer informatie:
Design Djunky
Pampuslaan 90
1382 JR Weesp
info@designdjunky.com 
www.designdjunky.com

Publicatiedatum: