Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ceramica Cielo presenteert nieuwe tinten

Het Italiaanse Ceramica Cielo presenteert Acque di Cielo, waskommen met palet van nieuwe glanzende tinten. Daarbij geïnspireerd door de natuur.

Zich bewust van de complexiteit van de traditie die keramiek bindt aan de verwerking van glazuren, heeft Cielo in 2013 een onderzoek naar stilistisch en ontwerp uitgevoerd dat de uitvinding van kleur in badkamermeubels heeft voortgebracht met Terre di Cielo.

Vandaag de dag gaat Ceramica Cielo, samen met ontwerpers Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano, verder met haar experimenteer avontuur, dat gericht is op het begrijpen van de essentie en oorsprong van kleur, het onderzoeken van de relatie met de natuur en - na de matte nuances van Terre - stelt de Waters of Heaven voor. Een palet van heldere kleuren met intense tinten dat verwijst naar de meerdere tinten van het natuurlijke universum.

Een palet van glanzende glazuren bestaande uit zes varianten: Oltremare, Smeraldo, Alga, Corallo, Ninfea en Anemone. 

Meer informatie:
www.ceramicacielo.it 

Publicatiedatum: