Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Bouwman van de Bijnen Meubel Groep:

"Voor onze nieuwe massief eiken slaapkamer Storm gebruiken we FSC gecertificeerd hout"

"Het gebruik van milieuvriendelijke producten is helemaal eigentijds, hip en trendy en als fabrikant maken we dan ook steeds vaker gebruik van milieuvriendelijke materialen bij de vervaardiging van onze slaapkamers", laat Jan Bouwman van de Bijnen Meubel Groep weten.

"Voor onze nieuwe massief eiken slaapkamer Storm gebruiken we FSC gecertificeerd hout. Hout dat een FSC keurmerk heeft en dus afkomstig is van duurzame bosbouw waarbij ook wordt gedacht aan de werknemers die op de bospercelen werkzaam zijn. Bij deze duurzame bosbouw vindt ook herbebossing plaats en wordt het milieu zoveel mogelijk ontzien."



Minder afval
"Bij de productie van de massief eiken slaapkamer Storm worden daarnaast geen fouten, scheuren of noesten verwijderd die in het hout zitten, waardoor er nog minder afval is en er dus ook minder bomen nodig zijn. De noesten en scheuren in het hout geven juist het unieke karakter en uitstraling van de Storm slaapkamer weer."

Stoomdrogen
"Het massief eiken dat wordt gebruikt voor de productie van slaapkamer Storm ondergaat voordat het verwerkt wordt een proces dat 'stoomdrogen' heet. Een droogproces van het hout, dat veel sneller gaat dan het conventioneel drogen, waardoor er heel veel energie kan worden bespaard. Door het stoomdrogen van het hout veranderd de celstructuur en voelt het oppervlak zacht aan. Tijdens het stoomdrogen zorgt het van nature in eikenhout aanwezige looizuur voor de bruine verkleuring van het hout. Milieu belastend beitsen of vernissen zijn daardoor volledig overbodig."

Breedte- en lengtematen
Het bed Storm is leverbaar in verschillende breedte- en lengtematen en is compleet te maken met twee verschillende nachttafels die aan de zijde van het bed worden bevestigd. Garderobekast Storm biedt voldoende ruimte om een (actief) deel van je garderobe in op te bergen. De kast is rondom afgewerkt, waardoor hij van alle kanten is te gebruiken. Aan beide buitenzijden van de kast zitten praktische kledinghaken en in de kast zit een roede voor kleerhangers.  De perfect bijpassende commode biedt daarnaast voldoende ruimte voor het opbergen van het vouwgoed. Binnenkort allemaal uit voorraad leverbaar en dus binnen twee weken (na)geleverd.  Met de introductie van deze massief eiken slaapkamer Storm helpen we met z’n allen mee aan een beter milieu, zodat we ook in de toekomst kunnen genieten van een groene en leefbare wereld.

Meer informatie:
Bijnen Meubel Groep
www.bijnen.nl

Publicatiedatum: