Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Creative Lab Amsterdam lanceert nieuwe prints

Creative Lab Amsterdam lanceert een nieuwe collectie behang, wenskaarten en luxe notitieboekjes met de herkenbare prints geïnspireerd op het dieren- en plantenrijk. Elke print is opgebouwd uit fijngetekende oude schilderingen, platen, tekeningen van exotische diersoorten en kleuren die de ontwerpers door het jaar heen verzamelen. Het Amsterdamse creatieve collectief staat bekend om haar behang van hoge kwaliteit en ambachtelijk gedrukte kaarten en boekjes. Met een collectie wenskaarten gemaakt van olifantsgras breiden zij dit seizoen hun duurzaam geproduceerde assortiment uit.

De sfeervolle en energieke prints van Creative Lab Amsterdam laten onderwaterwerelden zien en de ontelbare tinten groen van de jungle. Het kleurenpalet combineert krachtige en warme kleuren met transparante pasteltinten. In de vorm van behang transformeren deze illustratieve prints elke woon- en werkruimte. Een handgeschreven kaart van Creative Lab Amsterdam die met aandacht is uitgezocht, is een warme persoonlijke boodschap voor de ontvanger.


 
Papier van duurzaam Olifantsgras                                                    Voor een nieuwe selectie wenskaarten met een verfijnde print in goudfolie heeft Creative Lab Amsterdam de handen ineengeslagen met een Nederlandse fabrikant die hoogwaardig papier produceert gemaakt van Olifantsgras. Dit is een gewas dat razendsnel groeit en veel CO2 uit de atmosfeer opneemt. Het wordt geteeld op ongebruikte bouwgrond en heeft nauwelijks onkruidbestrijding of irrigatie nodig. Dit maakt het een verantwoorde grondstof voor de productie van papier en andere verpakkingsmaterialen. 

www.creativelabamsterdam.com 

Publicatiedatum: