Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Expertise van Geberit en Sphinx gecombineerd

Nieuwe badkamerserie zet nieuwe norm door knowhow voor- en achter de wand te combineren

Geberit ONE combineert twee werelden; de wereld achter de muur - de expertise van Geberit - en de wereld voor de muur - de expertise van Sphinx. Vanaf 1 april 2020 worden beiden merken één; Geberit. Geberit ONE is de eerste badkamerserie die ontworpen is vanuit deze gecombineerde expertise. De serie biedt baanbrekende, volledig geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor de hele badkamer. Voor- en achter de wand is slim gecombineerd in één systeem met veel zichtbare en verborgen voordelen, voor zowel de installateur als de consument. Geberit ONE wordt in Nederland tijdens VSK 2020 gelanceerd

Geberit ONE gaat verder dan een ‘conventionele’ badkamerserie. Door elementen achter de muur of in de muur te plaatsen, die normaal gesproken voor de muur, en dus in het zicht te zien zijn, ontstaat er een esthetisch strakke en ruimtelijke badkamer. Alleen het hoognodige is zichtbaar voor de wand. Voor zowel de installateur als de consument heeft dit vele voordelen.

Alle techniek in de voorzetwand geïntegreerd
Alle techniek is volledig in de voorzetwand geïntegreerd. Hierdoor komt het design volledig tot zijn recht en is de montage snel en foutloos, omdat de installateur alleen de leidingaansluitingen hoeft te maken. Voor de installateur betekent dit concreet een verhoogde planningsbetrouwbaarheid en een efficiënte workflow. Bovendien zijn er geen geluidslekken meer, omdat de leidingen in de voorzetwand akoestisch ontkoppeld zijn. De Geberit ONE serie kan uitgevoerd worden in de betrouwbare Geberit Duofix- en GIS-installatiesystemen. Dit garandeert dat er rekening wordt gehouden met de vereiste normen en dat de installatie, de bediening en het onderhoud van de badkamerproducten tot in het kleinste detail doordacht zijn.

Ruimtegevoel
Geberit ONE biedt het gevoel van ruimte, zowel in een grote als in een kleine badkamer. Dankzij de voorwand oogt de serie ruimtelijk, doordat de ruimte in de voorwand gebruikt wordt voor het huisvesten van de sanitaire technologie én handige opslagruimte. Door o.a. de spiegelkast, de doucheplankjes en de wastafeltechniek in de wand te integreren ontstaat er een indrukwekkende hoeveelheid ruimte in de badkamer. Doordat de afvoer niet in de bodem van de wastafel loopt, maar in de achterwand, verrast de wastafelkast met een indrukwekkende hoeveelheid opslagruimte. In de wand is tevens een geïntegreerde clou overloop voorgemonteerd, waardoor een overloopgat in de wastafel niet meer nodig is. Opvallend is de spiegelkast en de douchenis met afleg plankjes. Deze zijn ook in de wand gemonteerd, waardoor er optisch geen kast of plankjes aanwezig zijn. Ook hier zijn alle benodigde aansluitingen in de wand weggewerkt. Deze verschuiving van technologie biedt specialisten aanzienlijke kansen. Dankzij nieuwe installatie-elementen wordt de installatie van de Geberit ONE spiegelkast en de Geberit ONE douchenis een integraal onderdeel van de badkamerplanning en voorkomt conflicterende situaties met bijvoorbeeld in de wand weggewerkte leidingen.

Schoonmaakgemak
Geberit ONE is makkelijk schoon te maken. Zo is het toilet voorzien van de innovatieve TurboFlush-spoelingstechnologie in plaats van een spoelrand die gevoelig is voor bacteriën. Omdat de wandkraan is afgestemd op de binnengeometrie van de wastafel, wordt de hele wastafel schoongespoeld. Dankzij de slimme plaatsing van de innovatieve wastafelafvoer aan de rand van de kom, ligt deze niet direct in de lijn van de waterstraal, waardoor de vorming van kalkaanslag en zeepresten wordt verminderd. Het speciale Geberit KeraTect® glazuur zorgt ervoor dat alle keramische oppervlakken langdurige bescherming genieten. KeraTect® wordt gebakken als een speciaal glazuur. Het resultaat is een vrijwel niet-poreus en extreem glad oppervlak dat gemakkelijk en efficiënt schoon kan worden gehouden.
De Geberit ONE douchewand heeft een eenvoudig ontwerp en is ook eenvoudig te reinigen. Veilig verankerd in de voorwand, heeft het geen bevestigingsbeugels en is daardoor makkelijk schoon te maken.

Flexibiliteit
Geberit ONE zet nieuwe normen in de sanitairbranche. Het toont de baanbrekende mogelijkheden die ontstaan ​​wanneer knowhow in sanitaire technologie achter de muur slim gecombineerd wordt met de ontwerpexpertise voor de muur.

www.geberit.nl 

Publicatiedatum: