Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En presenteert 10 nieuwe collecties tijdens Euroshop in Düsseldorf

TFD Floortile realiseert een compleet vernieuwd Experience Center

Een vliegende start in 2020 voor vloerengroothandel TFD Floortile. Het in Dalfsen gevestigde bedrijf heeft een compleet vernieuwde Experience Center gerealiseerd en presenteert daarnaast ook nog tien nieuwe collecties tijdens de Euroshop beurs in Düsseldorf.

Eind vorig jaar is er hard gewerkt om de bestaande showroom van TFD te transformeren naar een compleet nieuw Experience Center. Na de lancering van tien nieuwe designs is er nu een ruimte gerealiseerd waar de collectie van TFD Floortile volledig ervaren kan worden in verschillende opstellingen. Hier kunnen project- en woninginrichters, architecten en (zakelijke) eindgebruikers inspiratie opdoen op het gebied van PVC vloeren. Ze kunnen zich laten informeren over alle mogelijkheden en oplossingen die TFD te bieden heeft.

Euroshop 2020 Düsseldorf
Van 16 tot en met 20 februari 2020 vindt in Düsseldorf 's werelds grootste en meest prestigieuze internationale handelsbeurs plaats. Deze prominente vakbeurs wordt eens in de drie jaar georganiseerd en blijft continu vernieuwen. TFD Floortile zal hier ook aanwezig zijn om haar nieuwe collecties en innovatieve oplossingen op het gebied van PVC vloeren te presenteren.
U kunt TFD bezoeken in Hal 11, stand E 64. 

TFD PVC Vloeren
Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit. Niet alleen inspireert de natuur onze designers bij het ontwerpen van de collecties. Vooral houden we ook tijdens het gehele productieproces oog voor de natuurlijke (leef)omgeving. Dit doen we bij TFD door keuzes te maken die het belang van milieu en volksgezondheid vooropstellen.

TFD Virgin PVC vloeren
Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Hierdoor zijn deze schone PVC vloeren weer recyclebaar. TFD levert alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen. 

Meer informatie:
TFD Floortile
info@tfd-floortile.com  
www.tfd-floortile.com

Publicatiedatum: