Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CEO en oprichter van USFloors

Piet Dossche opgenomen in eregalerij World Floor Covering Associations

Piet Dossche, CEO en oprichter van USFloors, is opgenomen in de Hall of Fame van de World Floor Covering Association (WFCA) op de TISE-expo in Las Vegas. Dossche geniet bekendheid door het ontwikkelen en lanceren van de COREtec-lijn van rigide LVT-producten.

In zijn opmerkingen tijdens de introductieceremonie uitte Dossche zijn dank aan de WFCA en aan Pami Bhullar voor het nomineren van hem voor de prijs. Hij moedigde het publiek van leiders van vloerbedekking aan om hard te werken om de marges te behouden voor een gezonde en duurzame toekomst. "Winst is geen vies woord. Winst is de levensader van elk bedrijf - het stelt ons in staat om te investeren, onze medewerkers te betalen, onze aandeelhouders te belonen en terug te geven aan onze gemeenschappen", zei Dossche (foto) vanaf het podium.

Dossche begon zijn carrière in de vloerbranche 39 jaar geleden, eerst met Roger De Clerck, oprichter van Beaulieu, in België, en verhuisde snel naar de VS om samen te werken met Carl Bouckaert, de CEO van Beaulieu America. In 2001 begon Dossche USFloors in zijn logeerkamer met een eerste focus op kurk- en bamboevloeren, maar verlegde zijn focus snel naar rigide kern LVT met de lancering van Coretec. Dossche verkocht de USFloors-activiteiten aan Shaw in 2016 en nam de extra verantwoordelijkheden op zich van EVP van Shaw's harde-oppervlakte-activiteiten.

In zijn laatste opmerkingen bedankte Dossche het team dat hem hielp succes te behalen, inclusief zijn zoon, Julian, zijn broer, Jan en vrouw, Sabine. Hij voegde eraan toe dat trofeeën slechts erkenning zijn voor prestaties uit het verleden en beloofde zich te richten op het verbeteren van de gezondheid van de industrie voor degenen die achter ons aan komen.

Dossche is de 50e vloerprofessional die wordt opgenomen in de WFCA Hall of Fame.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: