Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lamett Europe opent state of the art showroom

Lamett Europe NV en haar Spaanse partner Forest Panels hebben hun nieuwe showroom The Knot geopend. Deze is te vinden in hartje Madrid, gelegen in Barrio Salamanca, gekend als één van de meest bruisende en trendy wijken van Madrid.

Bruno Descamps met commercial director Pieter-Jan Dendooven.

De naam The Knot is logischerwijs een verwijzing naar de authenticiteit van onze eiken vloeren; een plank krijgt slechts karakter omwille van de uitgesproken structuren en knopen in het hout. The Knot wordt dé ontmoetingsplaats of het knooppunt voor architecten en projectontwikkelaars op het gebied van vloeren en design.

"Als producent en distributeur van parket en ParquetVinyl hebben we een stevige internationale reputatie opgebouwd wat betreft kwaliteit, afwerking en service", zegt Pieter-Jan Dendooven, commercial director bij Lamett Europe. "We bieden karaktervolle collecties aan voor elke stijl en ieders budget. In de projectwereld is Lamett inmiddels een begrip: door verticale integratie en een grote permanente voorraad, kunnen we aan de hoogste eisen voldoen."

Volgens Simon Casas, CEO van Forest Panels, hebben meer dan 300 architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars de officiële opening bezocht. Het ontwerp en volledige uitvoering werd gerealiseerd door architect Javier Soldevilla. De keuze van de materialen, de kleuren en het design doen de Lamett vloeren uitstekend tot hun recht komen in dit historisch pand.

Meer informatie:
Lamett Europe NV
Ter Donkt
Deerlijk 8540 Belgium
www.lamett.nl
info@lamett.eu

Locatie The Knot
Claudio Coello 28, 1°A
28005 Madrid
info@theknot.eu

Publicatiedatum: