Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verkoop van keukens, koel- en wijnklimaatkasten,met de hand gemaakte tafels en vertical farming

Monique de Haas en Peter Schutte van Linde Agenturen strijken neer in ETC Design Center

Monique de Haas en Peter Schutte van Linde Agenturen hebben succesvolle beursdagen op het ETC Design Center Europe achter de rug. De partners openden vorig weekend in Culemborg een showroom met high-end keukenmerken. Merken als Alpes Inox, Fhiaba, Fisher Paykel, Agrilution en Le Chai voeren er de boventoon.

Na 25 jaar in de keukenbranche, waarvan 8 jaar bij Whirlpool, 4 jaar Boretti, 8 jaar Wolf & Sub Zero en 5 jaar PlasmaMade, was voor Peter Schutte de tijd rijp voor een nieuwe stap. Onder de naam Linde Agenturen vertegenwoordigt hij en zijn partner Monique onder andere Alpes Inox, rvs keukens voor zowel binnen als buiten.
Het zijn Italiaanse vrijstaande modulaire keukens van een hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal, al of niet gecombineerd met hout of bladen van Corian. Gaan een leven lang mee. Zowel geschikt voor een kleine studio als een grote woonkeuken.

Amerikaanse koelkasten
Een ander merk is Fisher Paykel: Amerikaanse koelkasten en lade vaatwassers. "Met dit merk vaatwasser hoef je niet meer diep te bukken om die in- en uit te ruimen. Je haalt de vaat er zo uit en je zet het er in een handeling in", vertelt Peter.
Fisher & Paykel vindt zijn oorsprong in de 30'er jaren in Nieuw Zeeland en biedt een uitgebreide range aan keuken apparatuur. De ladenvaatwassers in enkele of dubbele versie zijn super praktisch. Zeer makkelijk te laden zonder veel bukken en ook grote borden passen er moeiteloos in. De dubbele variant kan los van elkaar draaien."

Ook wijnklimaatkasten van het merk Le Chai valt onder zijn bedrijf, met een keuze aan ruim 40 inbouw- en vrijstaande toestellen. Voor iedere wijn het juiste klimaat. "Dankzij precisietechnologie is het merk Le Chai gericht op het respect voor de wijn, het bewaren of verouderen of het op de gewenste serveertemperatuur brengen. De meest luxueuze uitvoering werkt met een push to open systeem en het ventilatierooster is ingebouwd en netjes weggewerkt achter de deur."

Koelkasten
"Verder zijn we distributeur van het Italiaanse luxueuze merk Fhiaba, hoog gepositioneerde, oerdegelijke koelkasten met lades. De fabrikant van deze luxe koelapparatuur heft jarenlange ervaring in de professionele markt. Sinds 2006 produceert het ook koelapparatuur voor de consumentenmarkt. Alle modellen  onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en hoogwaardige technologie om te kunnen voldoen aan hoge eisen op gebied van conservering van levensmiddelen en wijnen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt."

Vertical farming
Ook zijn we exclusief distributeur van Sturdy-Legs, met de hand gemaakte tafels. En binnenkort voegen we The Plant Cube van Agrilution aan onze portefeuille toe. Dat zijn koelkastje waarin kruiden, groente etc. gekweekt kunnen worden waardoor je het hele jaar door verse producten kunt eten. The Plant Cube is een voorbeeld van vertical farming. De plantcube is eenvoudig in te bouwen in de keuken en functioneert​ als een volledig geautomatiseerde kas in de eigen huis. Zelfs zonder balkon of tuin en met groot gemak kun je kruiden en bladgroenten kweken in de minikas van Agrilution. Onder optimale omstandigheden en vrij van pesticide en andere verontreiniging zie je de aanplant groeien en heb je de beschikking over een scala van sla, mini bladgroenten en kruiden naar eigen keuze, zoals basilicum,
koriander, rucola etc. De kast wordt ook gebruikt in restaurants en is een uitkomst voor iedere kok die houdt van koken met een variatie van verse kruiden." 

Meer informatie:
Kitchens & Kitchen appliances
Linde Agenturen
Monique de Haas: 06 55 77 22 77
Peter Schutte: 06 155 999 29


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven