Modular Lighting Instruments ontwikkelt railsysteem voor pop-upwinkels

Wat ruim een decennium geleden begon als een gedurfd retailconcept, is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de pop-upwinkel. Tegenwoordig zijn pop-ups niet meer alleen het speelterrein van onafhankelijke artistieke concepten. Ook grote merken kiezen voor deze strategie om een nieuwe collectie of samenwerking onder de aandacht te brengen of om op een originele manier buzz te creëren met een exclusieve, tijdelijke marketingstunt.Modular Lighting Instruments is grote fan van het pop-upconcept en ontwikkelde specifiek hiervoor haar Pista-railsysteem. Pista kan in een handomdraai geplaatst en gedemonteerd worden, waardoor het de perfecte match is voor winkel- of horecaconcepten die tijdelijk op een locatie neerstrijken, maar er toch hun eigen draai aan willen geven.Eindeloze levensduur
Dankzij zijn sobere, minimalistische ontwerp is Pista een echte kameleon. Het railsysteem beantwoordt perfect aan de evoluerende behoeften op het gebied van horeca- en winkelverlichting. Klik de lamp die de klant uitkiest in de gemonteerde rail om heel eenvoudig de gewenste sfeer voor het pop-upconcept te creëren. Elke winkel of bar die in het pand actief is, zorgt voor zijn eigen selectie Modular L.I. lampen en laat steeds het railsysteem achter. Klaar voor een nieuw pop-upconcept en een nieuw leven!

Eindeloze mogelijkheden
Spots voor directe verlichting, hangende armaturen, ledlijnen voor indirecte verlichting, kleine inbouwspots ... Pista kan worden ingezet voor elke sfeer en gelegenheid. Om het lichtplan af te stemmen op verschillende doeleinden en smaken kun je Pista combineren met Médard, Marbulito, Smart of Minude-lampen of (hangende) ledlijnen van Modular L.I.


 
Meer informatie:
Modular Lighting Instruments
www.supermodular.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven