Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Richmond Interiors maakt zich op voor Ambiente

Tijdens Maison&Object heeft Richmond Interiors haar nieuwe collecties gepresenteerd. "Parijs was een supergoede beurs voor ons, we hebben goed verkocht en veel internationale klanten ontmoet", vertelt directeur Lex Tiggeler.

"IMM Cologne is meer een meubelbeurs, in Parijs kunnen we onze klanten het totaalplaatje aanbieden. Daar komen bezoekers en zien ons complete assortiment. We verkopen daar ook meer niet alleen het shop-in-shop concept, maar ook veel aan projecten zoals hotels en restaurants. Vanaf vrijdag tot en met dinsdag tonen we onze collecties tijdens de Ambiente fair in Frankfurt. Daar is de stand een kopie van die in Parijs, maar dan volledig gericht op onze Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse klanten."  

"De nieuwe Bloomingville collectie is echt heel goed ontvangen. En uitverkocht! In deze nieuwe serie staat de pijlstaartrog centraal, wat onze klanten heel mooi en bijzonder vonden. Zo zijn de deuren en panelen bedekt met pijlstaartrog leer." 



Richmond Interiors timmert al jaren aan de weg in meubelland. Vandaag de dag staat de onderneming bekend om de gevarieerde collecties. In totaal worden op de beurs in Frankfurt ruim 250 nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder meubilair, lampen, klokken, grote vazen en woonaccessoires. Veel goudkleurige producten, voorzien van een zwarte tint.
Verder zijn ook de huidige, bekende collecties zoals Blackbone, die herkend kunnen worden aan de gouden en zilveren kleuren, te vinden in de stand van het merk.



Coronavirus
Veel van de nieuwe collecties is al helemaal uitverkocht. Gelukkig is er voor Chinees nieuwjaar genoeg verscheept en dat komt deze maand binnen. Levertijden van de producten die uit China komen zullen door het Coronavirus langer zijn dan gebruikelijk, maar lopende collecties hebben we altijd ruim op voorraad en er is al veel onderweg!

Van 7 t/m 11 februari is Richmond Interiors op Ambiente in Frankfurt am Main te bezoeken, hal 8.0 stand J65.

Voor de Nederlandse klanten houdt Richmond Interiors op maandag 6 en dinsdag 7 april een huisshow in de showroom in Obdam.

Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
info@richmondinteriors.nl
www.richmondinteriors.nl