Gemaakt van voorgevormde en met hand gewalste schaaldelen

Rick Luiten ontwerpt opvallende kroonluchter

"The Scale van Stunning is geïnspireerd op een van onze eerder geproduceerde kunstwerken", laat ontwerper Rick Luiten weten. "De Scale is een kroonluchter gemaakt van voorgevormde en met de hand gewalste metalen schaaldelen. 
Een dubbele lichtbron biedt de mogelijkheid om over te schakelen van sfeerverlichting naar functionele verlichting. Aan te sluiten en te bedienen via verscheidene systemen."

De Scale is leverbaar in de volgende maten: 600 mm, 900 mm en 1300 mm in doorsnede en in verschillende kleuren en materialen waaronder massief messing. "Dit nieuwe product is met trots gelanceerd op Maison et Objet in Parijs", aldus Rick Luiten van Studio Stunning.Studio Stunning is een jong bedrijf met een dubbele passie, ontwerp en productie, dat zich in eerste instantie richt op architectuur en vormgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen van leefruimten, interieur en het vormgeven van architectuur. Gericht op het hogere segment. "Hierbij pakken wij ook het visualiseren en finetunen voor professionals.

Oriënterend, naast architectuur, zijn wij producten gaan vormgeven. Van tafels, klokken tot lampen, met lampen als echte favoriet. Om deze wilde diversiteit overzichtelijk te houden, brachten we ieder onderwerp onder in een geschikt Label. Om onszelf te blijven ontwikkelen en motiveren, staan een aantal nieuwe labels reeds gepland voor 2018."

Meubels en lampen worden als volledig nieuwe producten ontworpen. Frisse en jonge ontwerpen met krachtigste kenmerken. High-end, design met luxe materialen, waanzinnige afwerking en gericht op het middelhoge tot hoge segment."

Meer informatie:
Studio Stunning
Architecture & Interior 
Haarlerweg 6
7451KH Holten
www.stunning.nl
rick@stunning.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven